Τετάρτη 7 Μαρτίου 2007

Ελα μωρή σπάρτα

Προβλέπω τρελό γέλιο με αυτά που θα ακουστούν γύρω από την ταινία "300" και θα ακολουθήσουν την προβολή της. Συγκεκριμένα προβλέπω έξαρση εθνικής συνείδησης του στυλ : κοίτα μάνα μου τι κάναμε στους βαρβάρους, ,παναγία μου ευχαριστώ που είμαι έλληνας και που γαμάω και δέρνω, έτσι γαμάει ο σπαρτιάτης και άλλα τέτοια που θα με διασκεδάσουν τρομερά. Ήδη πείρα μια πρώτη γεύση καθώς είχα την τύχη και την χαρά να παρακολουθήσω σχετικό ρεπορτάζ στη τηλεόραση με την ελληνική αβαντ πρεμιέρα. Η γνώμη της εκλεκτής μπουρζουαζίας που είχε το προνόμιο να παρακολουθήσει το event δεν περιορίστηκε αδέρφια μου μπλογγοελληνες στο καλλιτεχνικό κομμάτι της ταινίας. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!! Οι καλεσμένοι της προβολής δεν παράλειψαν να εξάρουν την ανωτερότητα αυτού του έθνους , την περηφάνια που πρέπει να νιώθουμε όταν δηλώνουμε έλληνες και άλλα σχετικά. Θα μου πείτε φίλοι μου πρώτη φορά γίνονται αυτά? Όχι αλλά κάθε φορά γελώ περισσότερο!!!.

Στη πραγματικότητα το έργο είναι μεταφορά από κόμικς (Frank Miller) εμποτισμένο περισσότερο με μυθοπλαστικά στοιχειά παρά αποτελεί αναπαράσταση της όποιας ιστορικής αλήθειας. Γι αυτό δείτε το ως ένα διασκεδαστικό μπλογκμπαστερ και απολαύστε το με συνοδευτικό μια μεγάλη χάρτινη γαβάθα γεμάτη από γευστικό ποπ-κορν. Προτείνω να επιλέξετε το σινεμά που προσφέρει το καλύτερο. Πίσω από την σκηνοθεσία βρίσκεται ο σνάιντερ από το σιν σιτι κάτι που μου δίνει ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα ως αναφορά την σκηνογραφία και την όλη αισθητική της ταινίας.

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΣΠΑΡΤΗ!! ΕΤΣΙ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ Ο ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ!!

ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΙΖΕΣ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΦΡΙΓΗΛΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΕΙΛΕΡ


THIS IS NOT MADNESS, THIS IS SPARTAAAAA XAXAXAXAX!!!!! Α ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΛΑ !!!!!!!

9 σχόλια:

Fight Back είπε...

δις ιζ φορουμ.
τριτη βραδυ ειπαμε?

α, και ξεκολλα με τα ποστ με το σινεμα εχεις γινει σαν τον αντεγεια ναουμ
χο χο χο

Downhill.... είπε...

"μπλογκ-μπάστερ" είναι αυτό http://psycho-hill.blogspot.com/

το "300" είναι μπλόΚ-μπάστερ

χιχιιχιχιχχ

Το τρεϊλερ τα σπάει...οι συντελεστές υπόσχονται πολλά, το στόρυ επικό...ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕΕΕΕ!!!!

αλλά όντως γραφική η μονάδα καταδρομέων που έστειλε ο στρατός στην πρεμιέρα...χαχαχα!!

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΣΠΑΡΤΑ!!!!

THIS-IS-FORUM!!!!!

GIVE THEM YOUR DEATH BUT TAKE FROM THEM EVERYTHING?? TI 8ELEI NA PEI O POIHTHS?

DrStein είπε...

Εντάξει ρε kabamaru, ξέρω ότι εσύ έχεις μεγαλώσει με θέατρο και καλό ευρωπαϊκό κινηματογράφο, αλλά δώσε και σε αυτούς τούς κατώτερους κακομοίρηδες του πνεύματος μια ευκαιρία!

Ανώνυμος είπε...

"Σπάρτα μωρή άρρωστη"

mithrandir είπε...

Αααα σ'αρεσε?

lazinio είπε...

βάλε και χιτώνα όταν τη δεις. :-)

kabamaru είπε...

fb--> trith vrady eipame kai sumfwnisame..

downhill-->zhtv to forum, zhtv h sparth...this isn;t madness this is downhill!!!!

stein--> den htan skopos tou post na midenisw to amerikaniko blockbuster alla na tonisw thn eksarsi ethnikis vlakeias pou akolouthei thn provolh tainiwn san kai auth. Kai dwse epitelous simasia kai ston eurwpaiko kinimatografo

argirenia--> xaxa kalo!

mithra--> erethistikes?

lazinio--> vevaiws ..edw sti provoli tou arxonta ntithika gadalf twra tha kolwsw!

Kwlogria είπε...

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!

kabamaru είπε...

nai re kwlogria!!!!!!!