Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2007

Μα τον Βούδα τί εφιάλτης ήταν τούτος???

(ακολουθεί περιγραφή σουρεαλιστικών, μεταφυσικών γεγονότων που αναδύθηκαν από τα βάθη του υποσυνείδητου μου. Τα παραθέτω με μια μικρή σαλτσούλα καμπαμαρου για να βγει κάπως πιο στρωτή η ιστοριούλα αλλά προσοχή! προσοχή! η πλοκή των γεγονότων δεν έχει καμιά δόση υπερβολής …είναι ακριβώς έτσι όπως τα είδα χτες το βράδυ κατά τη διάρκεια του ύπνου μου.)

Κοιτούσα κάτω την γη και ένιωθα αέρινος, ελεύθερος, είχα ένα αίσθημα υπεροχής σαν τα έβλεπα όλα από ψηλά. Εκεί όμως που ήμουν ανέμελος και χαρούμενος ήρθε ένας άγγελος με άρπαξε βίαια και με πέταξε στο κέντρο του Κολοσσαίου ή μάλλον μιας απομίμησης του η οποία βρισκόταν στο κέντρο μιας αιωρούμενης πόλης. Εκεί ήταν ο Ιησούς ντυμένος καίσαρας. Ο χριστούλις λοιπόν με έδειχνε επιδεκτικά με το δείκτη του δεξιού του χεριού και απευθυνόμενος σε ένα μαινόμενο και λυσσασμένο κοινό που είχε κατακλείσει το στάδιο ζητούσε την καταδίκη μου σε θάνατο. Εγώ κουρνιασμένος σε μια γωνία της αρένας έτρεμα από το φόβο μου. Αφού ο καλός θεούλης τελείωσε το λόγο του ζήτησε από το κοινό να δώσει την ετυμηγορία του. Μια θάλασσα από υψωμένα χέρια με την παλάμη σφιχτή και τον αντίχειρα να δείχνει προς τα κάτω φώναζε οργισμένα και δυνατά υπέρ της άμεσης θανάτωσης μου.

( τώρα είναι αλήθεια ότι το συγκεκριμένο όνειρο το είχα ξαναδεί αρκετές φορές από όταν ήμουν μικρούλης, σε διάφορες παραλλαγές αλλά με την ίδια κατάληξη : πριν με σύρουν στην αγχόνη δέκα μαντραχαλάδες άγγελοι με παρουσιαστικό άξεστου ρωμαίου στρατιώτη που στη πλάτη τους φύτρωνε ένα ζευγάρι πελώρια φτερά συνήθως ξυπνούσα απότομα αποφεύγοντας να δω τη συνέχεια. Κάθε φορά ξεγλιστρούσα μέχρι που χτες τη νύχτα ωθούμενος νομίζω από μια περιέργεια του υποσυνειδήτου μου έκατσα να δω πως θα συνεχιστεί το μαρτύριο ίσως νομίζοντας έτσι ότι θα λυτρωθώ κάποια στιγμή από αυτόν τον εφιάλτη.)

Περίμενα, λοιπόν, αλυσοδεμένος από του άθλιους αγγέλους, τον δήμιο να εκτελέσει τον προηγούμενο θανατοποινίτη ο οποίος είχε καθαρά τη μορφή του Σαντάμ. Αυτό το τελευταίο μάλλον το είδα επηρεασμένος από το οverdose της προβολής του επίμαχου βίντεο . Μάλιστα αυτή τη φορά δεν είχε και πολύ σουξουμουξου, δηλαδή κατάρες ιαχές, βρισιές και αναθέματα απλά του πέρασαν την θηλιά , πάτησαν ένα κομβίον, άνοιξε η πλατφόρμα και έπεσε στο κενό χωρίς πολλά πολλά. Μάλλον ο δικός μου θάνατος είχε πιο πολύ σουξέ. Πράγματι όταν μου πέρασαν την θηλιά το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί από κάτω μαζί και ο Χριστός άρχισαν να με φτύνουν και να μου πετάνε ότι έβρισκαν μπροστά τους. Τόσο μένος σας λέω. Είχα κυριευτεί από ένα κλειστοφοβικό συναίσθημα απόγνωσης και καταδιωκτισμού σαν αυτό του Κ. στη δίκη του Κάφκα. Καταδικασμένος σε θάνατο για λόγο που δε γνωρίζω. Μα τι στο διάολο είμαι ο υιός του εωσφόρου???. Έχοντας παραιτηθεί από οποιαδήποτε διάθεση αντίδρασης και έχοντας δεχτεί την καταδίκη μου ξαφνικά συνέβη το αναπάντεχο. Ο Ιησούς ύψωσε το χέρι του και ξαφνικά το πλήθος σταμάτησε να ουρλιάζει. Ησυχία απλώθηκε στο χώρο. Ακούστηκε μόνο η βροντερή φωνή του που έσκισε τους αιθέρες και τρύπησε τα αυτιά των παρευρισκομένων. Δεν αξίζει είπε τέτοιος θάνατος σε αυτό το τιποτένιο ανθρωπάκι, σε αυτή τη λέρα, σε αυτόν το ποταπό σκουλήκι. Ένας ακαριαίος θάνατος θα είναι τιμητικός γι αυτόν. Είναι τόσο σιχαμένος και άθλιος που πρέπει να εξαντλήσουμε την αυστηρότητα απέναντι του. Σηκώθηκε από το θρόνο του ο καλός θεούλης και ανήγγειλε την νέα ετυμηγορία του. Με καταδίκασε στη πιο εφιαλτική ποινή. Σε ένα αργό και βασανιστικό θάνατο. Στην υπέρτατη τιμωρία που μπορούσε να καταδικαστεί κάποιος.

Με καταδίκασε να παρευρεθώ στο low bap festival που γινόταν στη Πετρούπολη κάτω στη γη . Με κινηματογραφική ταχύτητα βρέθηκα σε ένα υγρό υπόγειο ανάμεσα σε χονδρούς με φρεσκοξυρισμένα κεφάλια ντυμένους με φαρδιά μαύρα απαίσια ρούχα . Δυο από αυτούς με άρπαξαν, μου έδεσαν τα χέρια και με βαλαν μούρη στη μεγάλη σκηνή που από στιγμή σε στιγμή θα έκαναν την εμφάνιση τους οι active member. Ω τι κατάρα, ευχόμουν να είχα στα χέρια μου μερικές κάψουλες καπνού νιτζα να εξαφανιζόμουν μέσα από τις μύτες τους αλλά μάταια. Κανένα διέξοδο, καμιά διαφυγή, το τέλος διαγραφόταν οικτρό. Ακινητοποιημένος λίγα χιλιοστά από την σκηνή δεν άργισε και πολύ η ώρα να αντικρίσω την θεά του B. D Foxmoor κατά κόσμων Μιχάλης Μυτακίδης.

Ω! Θεέ μου ! Τί ον τί όν είναι αυτό?

Με δέος είδα την πελώρια φιγούρα του να υψώνεται μπροστά μου . Με κοίταξε βαθιά μέσα στα μάτια και ένα σαρδόνιο και χλευαστικό χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη του. Μετά αφού έβγαλε μια δυνατή κραυγή που κατέληξε σε ένα βροντερό γέλιο άρχιζε να σκρατσάρει το δίσκο στο πικάπ και όλοι οι θαμώνες άρχισαν να κουνιούνται στους ρυθμούς ενός ακατέργαστου ήχου που ακούστηκε δυνατός όσο κανένας άλλος γνωστός ή μη ήχος στη φύση. Τι φρίκη ήταν αυτή θεέ μου. Κατάρα!!! Τι ανυπόφορη “μουσική”!!! Προσπαθούσα να φέρω τα χέρια μου στα αυτιά μου αλλά μάταια, ήμουν καλά δεμένος, να στρέψω το βλέμμα μου αλλού αδύνατον, το κεφάλι μου ήταν ακινητοποιημένο. Προσπάθησα να φέρω στο μυαλό μου κάποια αγαπημένη μου μελωδία μπας και το καταπολεμήσω αλλά ο απαίσιος σιχαμένος ήχος από το σκρατσάρισμα δεν επέτρεπε καμία τέτοια απόπειρα. Άρχιζα να τινάζομαι σαν λυσσασμένος σκύλος που προσπαθεί να απελευθερωθεί από το λουρί του. Πίεσα όσο μπορούσα, συγκέντρωσα όλες μου τις δυνάμεις μου να σπάσω τα δεσμά και να τρέξω όσο πιο μακριά μπορούσα από αυτό το απαίσιο μέρος Τι καταδίκη!!! τι τέλος !!!. Μάταια όλα. Ενώ ολοκληρώνονταν το δεύτερο τραγούδι τους με τίτλο « Η νύχτα που τρελαθήκαν οι γλάστρες » με τους εξαίσιους στίχους « κι έπεσα πάνω σε ένα ταλεντ σόου με την άνεση και την ξενοιασιά του αθώου/ είδα μια γλάστρα που αφού τραγούδησε, έβγαζε λόγο στους κριτές για τα όνειρα που πούλησε/ και κλαίγοντας μοιράστηκε μαζί τους ένα μυστικό πως νιώθει πόρνη σε δίκτυο πανεθνικό» εγώ κάλεσα εσπευσμένα το χάρο να με περάσει απέναντι στον Άδη, με την βάρκα του, με αντίτιμο όσα λεφτά γούσταρε. Το μόνο που ζητούσα ήταν να τελείωνε γρήγορα αυτό το μαρτύριο .

Τετέλεσται αναφώνησα και οι ουρανοί σειστήκαν!!!!
---------------------
Ελπίζω να μην το ξαναδώ τον εφιάλτη γιατί ήταν πολύ σκληρό και ανυπόφορο γαμώ το κέρατο μου. Ξύπνησα τρομαγμένος σήμερα το πρωί. Άσε που το θυμάμαι έντονα και φοβάμαι μη με στοιχειώσει. Χριστούλι μου σε παρακαλώ τι σου έχω κάνει? Λοιπόν σου υπόσχομαι ότι θα γίνω καλός χριστιανός αλλά σε ικετεύω μη μου στείλεις πάλι τον B. D Foxmoor στον ύπνο μου. Εντάξει σύμφωνοι?

Υ.Σ (1). Παρακαλω όσους μπορούν να δώσουν κάποια ερμηνεία στον εφιάλτη θα είμαι ευγνώμων αν την μοιράζονταν μαζί μου.

Y.Σ (2-και πιό σημαντικό) ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΚΑΘΙΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ. ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ.

16 σχόλια:

kabamaru είπε...

η καταληξη του εφιαλτη ειναι επηρεασμενη απο ενα σχετικο αρθρο για το λοου μπαπ που ετυχε να διαβασω στο 7 της κυριακατικης ελευθεροτυπιας την ιδια μερα(κυριακη που περασε.) Δεν εχω τιποτα με το ειδος. Ειναι απλα ενα ονειρο. Καλα οχι πως δεν με εκνευριζει λιγο και το χιπ χοπ εδω που τα λεμε!!!!! ολα εχουν την εξηγηση τους χεχε!!!.

Vas είπε...

Kabamaru, sorry που στο λέω, αλλά νομίζω το όνειρο σου είναι προφητεία…
Πρέπει να ασχοληθείς με το hip hop. Μια λαμπρή καριέρα ανοίγεται μπροστά σου!!!!

Επίσης πρέπει να κάνεις enhance λίγο το όνομα.
Τι θα έλεγες για DJ Kaba a.k.a. Ninja tunes???

Χμμμ, δεν μ’ αρέσει πολύ, κανείς άλλος καμιά ιδέα?

Downhill.... είπε...

Jesus christ superstar No.3908,2

Einai emfanes oti o Xristos eniw8e apeilhmenos apo to megaleio sou kai h8ele na se ksepastrepsei opws opws...

but you Ruleeeahhh! You τα σπαςaaah! You are the Mannnnahhh!!!!

keep rockin'

HALLELUJAH!!!!

Kwlogria είπε...

Μαλάκα τι πίνεις πριν κοιμηθείς;;;;;;;;;;

Είδες το Χριστό στον ύπνο σου;;;;;;;;;;;;

ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δε παίζεσαι λέμε!

Fight Back είπε...

bang bang, skeet skeet, niggaz
Φανταζομαι νιντζα μποι kabamaru με σωβρακο κατεβασμενο να ραπαρει στο κοινο που παραληρει ρυθμικα:
What's the buzz?
Tell me what's a-happening
What's the buzz?
Tell me what's a-happening
What's the buzz?
Tell me what's a-happening

Κατουρημένη ποδιά είπε...

Το DJ Kaba a.k.a. μου αρέσει.

Πάλι μουσακά έφαγες βραδιάτικα?? Φρούτα να τρως..

Είναι ξεκάθαρο.. Λεφτά!!

Καλά είσαι πάντως με αυτό που είδες. Θα μπορούσες να είχες δει και το Χριστό φαντάρο και όχι καίσαρα.

Εγώ εκεί που βλέπω όνειρα/εφιάλτες τσουπ πετάγεται και η διαφήμιση για το ουίσκι ή το αυτοκίνητο. Και μετά κανονικά στη ροή του ονείρου. Άσε που καμιά φορά βλέπω και όνειρα spam.. Φρίκη..

DrStein είπε...

Με κάλυψαν οι συνάδελφοι. Ήθελα να αναφερθώ και εγώ στον Ιησού και στο ελαφρύ βραδινό αλλά Simpsons Already Did It. Πφ.... Τελευταία φορά που γράφω comments από τους τελευταίους

Bitch Girl είπε...

Αγαπητε Κ, είναι φανερό ότι διακατέχεστε από ένα συναίσθημα βαθιάς θρησκευτικότητας, σας ανησυχεί μάλλον το φαινόμενο του Παποκαισαρισμού (αν ο Χριστός ήταν φαντάρος θα υπήρχε μία μιλιταριστική νότα που θα μπέρδευε περισσότερο την κατάσταση) ο BD Foxmure είναι επίσης μια (βαριά) κυρίαρχη, θα μπορούσα να πω φιγούρα, που ίσως να σχετίζεται με το άγχος που έχετε τελευταία με τα περιττά σας κιλά, εν κατακλείδι κομμένες οι μακαρονάδες το αργά το βράδυ ninja boy και πριν κοιμηθείτε 3 φορές την εβδομάδα μόνο χαλαρή μουσικούλα (ξέρετε τιτιβίσματα πουλιών κλπ) αν αρχίσετε να βλέπετε πουλιά στον ύπνο σας (απ' αυτά που τιτιβίζουν) θα έχει έρθει η ώρα να αλλάξουμε θεραπεία, αν αντί για τον Χριστό, δείτε τους Dio (η λέξη στη λατινική σημαίνει Θεός) σταματήστε να απαντάτε σε σχόλια του Fight Back (λόγω εικονιδίου) πριν πάτε για ύπνο :)
αυτά...
(η πάσχουσα από το σύνδρομο της "η τρύπια βάρκα είναι σχεδία") Dr Bitch Girl

satya είπε...

Αγαπημένε μου θα σε συμβούλευα να μην αρχίσεις ποτέ μα ποτέ το LSD, δε σου χρειάζεται καθόλου!!!!!!!!!

kabamaru είπε...

vas-->D.J kaba yo man de maresei oute mena pame parakatw

downhill-->sigoura twra teleutaia flertarw me taseis megalomanias opote pithani ekdoxi

kwlogria--> prin koimithw de pinw tpt gia na min varunw kai trexw sti toualeta kathe ligo kai ligaki. Autografo sth seira parakalw kai me xarti proteraiotitas( ante epeidi se sumpathw isws sou dwsw ena sta mouloxta)

sexpur--> de paizomai giati kanenas de me paizei

fb--> polles fores exw oneireuthei oti monomaxw me eminem se rap monomaxia( ama me ennoieis an kai se kovw gnwsth) kai tou pernw ta sovraka( kuriolektika kai metaforika)

katpodia--> sou eipa oti exeis gamato nickname? episis euxaristw gia tis diatrofikes sumvoules. alitheia ama fas mousaka auta oneireuesai? .Koita na deis,,,, de to ksera auto!!!! Makari pantws na shmainei lefta auto pou eida.

doctor--> as prosexes. Thn epomeni fora se thelw apo tous prwtous

bitch-trupia varka-girl--> giatre mou tha akolouthisw kata gramma oles sas tis entoles kai elpizw na dw apotelesma

satya--> ennoeite!!!! ti na mou kanei kai touto :)

Misirlou Oubliez είπε...

Yo, you white bitches, Missy iz in da hauz.

You saw Jeza
dressed like Ceasa,
you went down
to see the fest,
with B.d. Foxmoor
and all the rest,
you say hell is hop hop man,
wait to see the devil's plan.

Let me hear you say,

oo-o.

(oo-o.)

oo-o.

(oo-o.)

εε-ε.

(εε-ε.)

ε.

(ε.)

ο.

(ο.)

ΚΑΙ:

Η ωρα τρεις, μα που γυρνας και με νικαει η σταναχωρια,
Κρυφα θα ρθεις σαν το φεγγαρι που γλιστραει απ'τα στορια...

kabamaru είπε...

misi eisai megalo raponi.Nomizw oti eftiakses to idaniko soundtrack tou efialti mou. Respectahhhhh!!!!!!!!!!!!!!

mithrandir είπε...

Let me hear you say,

oo-o.

ΟΟ-Ο

Yeah that's what I'm talkin' about

Epsilon είπε...

Αυτά είναι όνειρα! Αρχή μέση τέλος και παρανοϊκές καταστάσεις.
Kabamaru νομίζω ότι έχεις περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, έχεις ξεφύγει εντελώς, σε παρακολουθώ να στροβιλίζεσαι και ειλικρινά χαίρομαι να σε διαβάζω.

kabamaru είπε...

kalws to d.j mithra!!!!!

epsilon--> mia fora prospathisa na kanw strovilismo( ksereis auto me tous tupades tous araves me tis foustaneles pou gurizoun gurw apo ton euato tous) kai eida ton ourano na sunthlivetai sti gh. Skata vevaia ..eprepe na mathw prwta tin texniki kai meta na to epixeirisw.Anyway thx pou antexeis akoma kai me diavazeis