Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2007

PapariseThis τα σπάει παιδιάαααααα!!!!!!!!

Μιλούσα στο msn σε κοινό παράθυρο με τους συνμπλόγγερς μου, μέλη του παπαραιζ. Αντικείμενο της συζήτησης το αγαπημένο μας πρότζεκτ. Ύστερα από ανταλλαγές ψευδοφιλοφρονήσεων μεταξύ μας για το πόσο πιο γαμάτο είναι το κείμενο του άλλου από το δικό του έπεσε στο τραπέζι η ιδέα για ένα ποστ περίληψη της ιστορίας μας μέχρι τώρα. Εγώ είπα ότι δε χρειάζεται κάτι τέτοιο γιατί μονοί μας τα γράφουμε μόνοι μας τα διαβάζουμε - καλά εντάξει βάζω μέσα και τους σταθερούς αναγνώστες μας vas, satya και ampot τους οποίους δοθείσας η ευκαιρία τους ευχαριστούμε θερμά για την συμπαράστασης τους –...Αλλά ο fight back μου είπε ότι πρόσφατα το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του έχει κατακλυστεί από πληθώρα αναγνωστών που δηλώνουν γοητευμένοι με το έργο μας αλλά χαμένοι με το όλο κόνσεπτ. Είναι κάτι σαν το λοστ ένα πράγμα που βλέπεις το επεισόδιο 30 ανακαλύπτεις τι γαμάτο που είναι αλλά το παρατάς γιατί έχεις χάσει την όλη πλοκή και άντε να καταλάβεις τι συμβαίνει.

Μετά από αυτό θεωρήσαμε ότι η περίληψη ήταν επιβεβλημένη. Ο κλήρος έπεσε σε μένα να την γράψω αφού οι συνάδελφοι, μου είπαν ότι είχα προσωπικά δεσμευτεί να το κάνω σε κάποιο παλιότερο comment μου.(δε τους πιστεύω αλλά τεσπα)

Καμπαμαρου ορκίζομαι ότι είμαι σουπερ φαν του paparisethis και θέλω επιτέλους να μάθω περισσότερα για το φοβερό προτζεκτ σας που έχει κάνει τόσο ντόρο στο διαδίκτυο.

8 σχόλια:

Lex_Luthor06 είπε...

δεν ειναι κακη ιδεα. Το ξεκινησατε στις γιορτες που δεν διαβαζε κανεις blogs

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι ναι ναιιιιιιι!

Fight Back είπε...

Εγινε ρε, τα σπαει.
(καλο το λινκ αλα πιτσιρικος)

Epsilon είπε...

Καλή ιδέα κάτσε όμως μάστορα να συνέλθω λίγο γιατί άμα το διαβάσω απότομα θα πιάσω 40! Επιφυλάσσομαι για κάποια από τις επόμενες μέρες..

**δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!

Kwlogria είπε...

Γαμάτε, δέρνετε και μετά σας βγάζουν φωτογραφίες για αυτόγραφα! Γαμώ την κωλοδολειά δεν έχω χρόνο να εμπεδώσω τι γίνεται και να καταλάβω! Θα το κάνω όμως και θα χωθώ ως γνωστή σφινόπ..τσα στα πόδια σας. Θα είμαι καθαρή κι ευγενική, το υπόσχομαι! Εύγε σας αστέρια! :)

Vas είπε...

Άντε kabamaru, μεγαλεία...
Celebrity blogger!!!!
:-P

Η τρυπια βαρκα ειναι σχεδια είπε...

kabamaru, την ampot ίσως να πρέπει να τη βάλεις με ερωτηματικό. πολύ πιθανό ότι τη χάσαμε από αναγνώστρια... δεν πειράζει... ampot πού είσαι; Μας ακούς;

kabamaru είπε...

lex--> exeis to dikio sou.Isws to timing htan atuxes

sexpur--> nai reeeeiiiiiii!!!!!

Fb--> ta spaei indeed!

epsilon--> perastika sou..take your time. An kai sou sunistw na to diavaseis einai kalo katapraudiko.

kwlogria-->timi mas na se exoume sto fan club mas

vas--> vas zhleueis???? :)

trupia--> h ampot apla ksapostenei gia ligo kai tha epanelthei drumiteri