Παρασκευή 9 Μαρτίου 2007

So you think you can play the air guitar?

Δηλώνω διακεκριμένο μέλος της ελίτ των ελλήνων air guitarists. Είναι γνωστό ότι σε πολλές συναυλίες έχω διακριθεί για το πάθος μου και έχω χειροκροτηθεί για την άρτια “εκτέλεση” των κομματιών που ακούγονται on stage. Κυριολεκτικά το χέρι μου “πετάει” πάνω στο φανταστικό μπράτσο της αέρινης κιθάρας μου σε σημείο που τα βλέμματα των θεατών να στρέφονται αποκλειστικά επάνω μου. Είμαι πάντα μέσα στο ρυθμό, δεν χάνω ακόρντο για ακόρντο και ανεβοκατεβαίνω τις κλίμακες με χαρακτηριστική ταχύτητα και ευκολία. Μιμούμαι άρτια όλα τα στυλ. Ειδικότητα μου το στυλ Jimi Hendrix με φεικ άφρο μαλλί πάνω στη κεφαλή μου και επιδέξιες μελωδικές δαγκωματιές πάνω στις χορδές. Επίσης λανσάρω με τεράστια επιτυχία το μοντέλο Pete Townshend με ταχύτατες περιστροφικές κινήσεις του δεξιού μου χεριού και λυσσαλέο σμπαράλιασμα της κιθάρας φάντασμα με ειδικά φωνητικά εφέ. Τέλος είμαι πιστεύω άσσος στο στυλάκι Angus Young καθώς άνετα καλύπτω χιλιόμετρα μιμούμενος το δικό του ιδιαίτερο silly walk κραδαίνοντας ταυτόχρονα με περίσσιο πάθος και ένταση την αέρινη υπερλουξ φανταχτερή ηλεκτρική μου κιθάρα. Όνειρο μου να εκπροσωπήσω την χώρα μου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα air guitar . Με υπομονή και με σκληρή προπόνηση μπροστά από το καθρέπτη το αδιαμφισβήτητο ταλέντο μου δε θα αργήσει να λάμψει και νομοτελειακά θα κερδίσει την παγκόσμια αναγνώριση που του αξίζει. Που ξέρετε μπορεί και εγώ μια μέρα να πάρω το τίτλο του πρωταθλητή και να σταθώ επάξια δίπλα σε θρύλους του χώρου σαν κι αυτόν τον αμερικανό στο παρακάτω βίντεο.

12 σχόλια:

Downhill.... είπε...

this kid has issues

Fight Back είπε...

ακραιος.
αλλα το θεμα ειναι οτι στα 26 του ειναι ηδη φτασμενος και παγκοσμιος πρωταθλητης σ'αυτο που κανει.
εμεις τι κανουμε με τη ζωη μας

Unknown είπε...

Kabamaru you're full of shit!
An upirxe diagwnismos FOUSKOU tote nai, sigoura tha bgaines isobios prwtathlitis tou kosmou!

Ανώνυμος είπε...

καμπαμαρού θα αναγνωριστείς μετά το θάνατό μας..

kabamaru είπε...

downhill--> indeed

f,b--> san na exeis dikio..me provlimatises twra

spuro--> adiaforw me thn parth sas kai vevaiws epistrefv tis katigories sas

katourimeni podia--> paizei!!!

Ανώνυμος είπε...

κάποιος πούλησε στο ebay μία airguitar προς 4 δολάρια
τι παρέλαβε ο αγοραστής δε ξέρω

kabamaru είπε...

coperty--> tin parelave ;)

Ανώνυμος είπε...

τυχαία έπεσα σε ένα άλλο ποστ που έγραψες

πότε είπες ήταν που τα έπινες στο concordia?!?! ;)

mithrandir είπε...

Spuro salta loumwse twra kai ase ton Kabam na mas leei tis istories tou. to kseroume oti tis fouskwnei alla etsi mas aresei.
Keep it up man!

kabamaru είπε...

trol--> persi to xeimwna....mipws ta epines kai su? dwse ena hint mpas kai se gnwrizw den eimastan kai da tosoi poloi ellines apo to erasmus universiteit..

mithra--> re agorina mou, profanws to post mou vasizetai se analithies ..humor kanw, athlio humor alla humor....kala tou ta les tou spurou

Kwlogria είπε...

Την ταινία Air Guitar Nation την είδες στο φεστιβάλ; ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑ!!!!

kabamaru είπε...

dusthxws, oxi, den thn exw dei!