Δευτέρα 4 Ιουνίου 2007

Αχ! ξελάφρωσα

Η αφόδευση είναι τεράστια απόλαυση και απαιτεί το χρόνο της. Είναι αλήθεια ότι οι ώρες σφιξίματος στην τουαλέτα είναι γόνιμες και μπορεί να αποδεδειχθούν χρήσιμες για φιλοσοφικές αναζητήσεις και σκέψεις παντός είδους. Όταν όμως οι υποχρεώσεις τρέχουν, η ουρά έξω από το αποχωρητήριο είναι επίμονη και η λεκάνη άβολη δεν έχεις την πολυτέλεια της υπερβολικής χρήσης της.

Σκεφτόμενος ορθά προσπάθησα να ελαττώσω το χρόνο παραμονής μου στο μέρος. Δυστυχώς οι προσπάθειες μου έπεσαν στο κενό. Πίεση και άγχος να τελειώσω σύντομα με την καθημερινή ανάγκη με οδήγησαν σε αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα. Συγκεκριμένα, απόρροια όλων αυτών ήταν η εμφάνιση δυσκοιλιότητας και συνέπεια αυτής η παράταση χρόνου στην λεκάνη που οδηγούσε σε εμφάνιση εγκαυμάτων 5 βαθμού στα μπούτια μου.

Έψαξα την λύση. Προσπάθησα με καθαρτικά συνδυασμένα με έντονη ποσότητα καφεΐνης χαμηλής ποιότητας αλλά μάταια. Ακολούθησα πρακτικές αυθυποβολής στηριζόμενες σε σύγχρονα μοντέλα ψυχοσωματικής υποστήριξης αλλά και αυτά δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Απελπισμένος παραιτήθηκα από κάθε προσπάθεια και γύρισα στις παλιές καλές συνήθειες των ατέλειωτων ωρών παραμονής στην τουαλέτα μετά της συνοδείας ενημερωτικών φυλλαδίων. Προχθές το πρωί όμως συνέβη το αναπάντεχο. Ενώ δεν είχα συμπληρώσει ούτε 5 λεπτά στην τουαλέτα, εκεί που ξεφύλλιζα κουτσομπολίστικες σελίδες κάποιου λαιφ-σταιλ περιοδικού βομβαρδισμός από κόπρανα μικρού μεγέθους προσγειώθηκαν στα νερά της λεκάνης με τέτοια ορμή που δημιούργησαν αναταραχή υδάτων με αποτέλεσμα ένα μικρό τσουνάμι να πιτσιλίσει τον πισινό μου. Κάπου ανάμεσα στην είδηση για τις προετοιμασίες του γάμου την Πεγκυ ζηνα και τον νέο έρωτα του Τσιμιτσέλη τα βομβαρδιστικά του παχιούς εντέρου σίγησαν. Μέσα σε 10 λεπτά όλα είχαν τελειώσει. Επανέλαβα το πείραμα χτες και σήμερα με την ιδία ακριβώς επιτυχία. Κοινός παρανομαστής η ανάγνωση λαιφ-σταιλ περιοδικού. Τώρα είναι σίγουρο και αποδεδειγμένο. Η κουτσομπολίστικη ενημέρωση εντείνει την διαδικασία αφόδευσης.

Πρόκειται για νέα λύση στο «ενεργειακό» ζήτημα ή απλή επιβεβαίωση του «Χέσε μας με τις μαλακίες που διαβάζεις»; Σε κάθε περίπτωση είναι μια τέλεια λύση για γρήγορο και απολαυστικό χέσιμο.

(Αφιερωμένο στην σύγχρονη ντίβα της τηλεόρασης Κυρίας Ρούλας Βροχοπούλου και του αλβανού συζύγου της)

P.S Με λύπη πληροφορήθηκα σήμερα το πρωί τον θάνατο του πρωταγωνιστή του ροζ γάτου, του Μπέμπη του δυναστεία, του καμικάζι τσαντάκια και του τσιτσιολίνου, του γνωστού ηθοποιού Σωτήρη Μουστάκα. Όντας και συμπολίτης του Βριλησσιώτη ηθοποιού η λύπη μου γίνεται μεγαλύτερη. Τον ευχαριστούμε για την διαφήμιση του δήμου μας μέσα από την προβολή της καταπληκτικής πλατειάς αναλήψεως σε πάμπολλες καλτ 80’ς επιτυχίες του. Κρίμα. RIP!

RIP

10 σχόλια:

Kwlogria είπε...

Τι έγινε;; άφηνα σχόλιο και εξαφανίστηκα!! Τσ τσ τσ!!! Γαμάτο χαχαχαχαχαχαχαχα για να μπω στο θέμα!!! Κουράδια με καλλιτεχνική εσάνς!! Σουπέρμπ!!!

Υ.Γ. Κι εγώ στενοχωρήθηκα με το Μουστάκα. Στο καλό να πάει!!!

Μάκια σου και σένα αγορίνα και ζωή να'χεις!!!!
Με ευγενικούς χαιρετισμούς, Κωλόγρια:))))))))))))))))))))

Unknown είπε...

ΧΑαΑαααχΑΧχαχαχχαχΧΑ...
ακου να δεις προχώρησε η επιστημη..life style έ;
για να δούμε..πάωω

demonia είπε...

Επειδή η ευτυχία σου δε θα κρατήσει για πάντα (ναι,το κάνω αυτό,χαλάω τους ανθρώπους) δοκίμασε all bran και πολλά ακτινίδια...;-) Όλοι οι δυσκοίλιοι εδώ μέσα μαζευτήκαμε...!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Καμπαμαρού έκανες τρελλή διαπίστωση! Θα σώσεις χιλιάδες δυσκοίλιους συμπολίτες μας! Εγώ να προσθέσω πως γίνεται και με το Metal Hammer αυτή η δουλειά, αποδεδειγμένο από πείρα 17 ετών.
demonia: Δυσκοιλιότητα 16 χρονών πιπίνι; τσ τσ τσ...

Να εκφράσω επίσης κι εγώ με τη σειρά μου, τη βαθύτατη θλίψη μου για τον ξαφνικό χαμό του αγαπητού συμπολίτη μας και αξιολογότατου ηθοποιού Σωτήρη Μουστάκα. R.I.P.

kabamaru είπε...

geia sou kai sena kwlogria pou eisai kai eidiki sta post akatharsias!

narite dokimase kai de tha xaseis..perimenw na mou peis ta apotelesmata

demonia katse na doume pws tha paei kai vlepoumw

zaratustra file moy to metal hammer exei kai gossip material?
(exw kairo na parw vlepeis)

Κατουρημένη ποδιά είπε...

Σου έχω ΤΙΣ λύσεις.

1. να ακούς Νταλάρα (από το δε μας χέζεις ρε Νταλάρα)

2. την ομοιοπαθητική (ομαδικό χέσιμο με άλλους, έχοντες το ίδιο πρόβλημα) τη σκέφτηκες? Σκέψου τη και θα με θυμηθείς!!

3. φάε κάτι χαλασμένο..

Αστάρτη είπε...

Επίσης βοηθάει και το ξινισμένο γάλα.

Θα εφαρμόσω το πείραμα και θα σε ενημερώσω για τα αποτελέσματα το συντομότερο δυνατό.

Καλημέρα σας.

kabamaru είπε...

katourimeni agapiti me to xalasmeno tha ta vgalw apo to stoma!

astarti kalimeroudia parimenw!

Kabamaru Igano είπε...

Ρε ξάδερφε με τόση μακαρονάδα που έφαγες προχθές πώς να μην έχεις πρόβλημα?... Στούμπωσες!!! :)
Δοκίμασε χαλασμένες τηγανιτές καραβίδες μπας και ξεφρακάρεις...
χεχεχε...
Και αν δεν πιάσει και αυτό, ένα μπουκαλάκι καθαρτικό είναι όυι πρέπει! χεχε!!... :)

kabamaru είπε...

ela re ksaderfe ti leei o xagiate?