Παρασκευή 17 Αυγούστου 2007

Spoiler: Ο Σούπερμαν είναι ο Θεόδωρος Κασσίμης

Στην τηλεοπτική αντιπαράθεση των παραθύρων μεταξύ αντίπαλων πολιτικών στρατοπέδων και μεταξύ πολιτικού εκπροσώπου και τρομολάγνου παρουσιαστή με τάσεις επίδειξης υπερβολικού δημοσιογραφικού ζήλου βάζω σημείο Χ. Γιατί σε μια πυρκαγιά σαν την χτεσινή στην Πεντέλη ούτε 100 ήταν τα σπίτια που κάηκαν Κύριε Στραβελακη του Μεγκα ούτε επιτυχημένη ήταν η παρέμβαση της πολιτείας Κύριε Πολύδωρα. Το μέτρο όμως ούτε το αγάπησα ούτε θα το αγαπήσω ποτέ. Γι αυτό θα πω ένα πράγμα: ότι ευτυχώς που υπήρχε και ο Σούπερμαν ο οποίος ενώ εγώ κύριοι ήμουν στο σπίτι μου στα Βριλήσσια και έβλεπα τις φλόγες να το περικυκλώνουν και πάλευα με την πύρινη λαίλαπα με μοναδικό όπλο ένα νεροπίστολο εκείνος εμφανίστηκε και τα έσβησε όλα με μιας με την σουπερ παγωμένη πνοή του .

Είστε ήρωας κύριε Σούπερμαν γιατί έπρεπε ταυτόχρονα να κουμαντάρετε τον άνεμο, να βρείτε μπιτόνια με νερό, να συντονίσετε το έργο της πυρόσβεσης και ταυτόχρονα να μην τσαλακώσετε το ωραίο σας Ιματζ με τα κοκάλινα γυαλιά και την καλοστρωμένη και καλοχτενισμένη φράντζα σας που λειτουργούν ως καμουφλάζ της πραγματικής σας ταυτότητα. Ναι Κύριε Κασσιμη (υφυπουργός εξωτερικών) για σας το λέω. Συγγνώμη που θα αποκαλύψω την ταυτότητα σας αλλά σας ανακάλυψα στο Κεφαλάρι δίπλα στο σπίτι σας να συντονίζεται το έργο της ανύπαρκτης πυροσβεστικής να προτάσσεται τα στήθια σας στη φωτιά και να βγαίνετε σώος από το πύρινο μέτωπο με αυταπάρνηση και θάρρος ενώ το Κράτος που εσείς υπηρετείτε δεν ήταν εκεί να σας βοηθήσει. Πραγματικά σας θαύμασα. Ατσαλάκωτος βγήκατε κύριε σουπερ ήρωα στο γυαλί….Και το σπίτι σώσατε και τη δημόσια εικόνα την δική σας και του Κόμματος δεν εκθέσατε. Θαυμάζω την αυτολογοκρισία σας και την εγκράτεια σας που στάθηκαν αιτία να μη σας πάρει πρέφα κάνεις. Αλλά ρε γαμωτο ενώ απειλείται το ΙΔΙΟ σου το σπίτι ρε Σούπερμαν και καίγεται η ΔΙΚΗ ΣΟΥ γειτονιά γιατι να μην βγάλεις το Κλαρκ Κεντ που κρύβεις μέσα σου? Γιατι να μην γινεις λίγο άνθρωπος ρε ρομπότ της εξουσίας? Γιατι να μην παρεις επιτέλους το ρολο του αγανακτισμένου πολίτη και ν' αφήσεις την μπέρτα του υπηρέτη του κόμματος κρεμασμένη στον καλόγερο?

Στο μέτωπο της πυρκαγιάς βρέθηκε και η Αλέκα μας. Η Παπαρήγα η καλή λοιπόν έτρεξε κατευθείαν από το περισσό στα Βόρεια Προάστια να συμπαρασταθεί στο Λαό. Αγκάλιασε λοιπόν τον φτωχό πλην τίμιο βιομήχανο που έχανε το βιός του και έβλεπε τα στρέμματα του κήπου του να γίνονται παρανάλωμα του πυρός μπροστά στα μάτια του και τον κάλεσε να συμπαρασταθεί στον αγώνα της κατά των οικοπεδοφάγων ιμπεριαλιστών καταπατητών της λαϊκής δασικής γης. Μπροστά στο θάνατο της ύλης του εφοπλιστή ο αγώνας για τον επαναστάτη προλετάριο μπορεί να περιμένει. Δε βαριέσαι συμφωνώ. Όπως και να το πάρει κανείς το να καίγεται το σπίτι σου μπροστά στα μάτια σου δεν είναι και ότι καλύτερο. Ένα χτύπημα συμπαράστασης στη πλάτη δε βλάπτει ακόμα και αν προέρχεται από το αντίπαλο ιδεολογικά στρατόπεδο. Θα λυγίσεις , δεν είσαι δα και ο Σούπερμαν ( ακα Κασσιμης για να μην ξεχνιόμαστε)

Υ.Σ μετρώ ώρες μέχρι να επισημοποιηθεί η ημερομηνία των εκλογών. Μπαι φαρ η αγαπημένη μου περίοδος η προεκλογική να ουμε. Θα έχουμε πολλά να πούμε. Κοινώς ίσως σας πρήξω το Π… με ανούσια ποστ γεμάτα πολιτικολογίες του κωλου.

16 σχόλια:

mc είπε...

Ωραία η εκδοχή σου και διασκεδαστική. Όμως εδώ και λίγες μέρες νόμιζα ότι ο Σούπερμαν είναι στην Χαλκιδική! :p

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε Καμπαμαρού! Άργησες να "χτυπήσεις" κι είχα βαρεθεί. Σε χαίρομαι που "χειμωνιάζεις" με προεκλογικές σκέψεις...
Γι'αυτόν τον Κασσίμη που λες δεν έχω άποψη, καθώς αποφεύγω να βλέπω δελτία ειδήσεων τελευταία, γιατί έχω αποκτήσει και μια στομαχική ευαισθησία από τον "έκλυτο βίο".
Στην ιστορική μας Αλέκα όμως, θ'αφιερώσω ένα pre-chorus από το κομμάτι που έγραψε γι'αυτήν ο Τζιμάκος:
"Το πριν, το μετά, λίγο απ' όλα/
θα φάω κι απόψε τη φόλα/
γαυγίζω, πουθενά δεν ελπίζω/
σε γαμώ, και σε υποστηρίζω..."

Pan είπε...

Κατά πρώτον, συμφωνώ με τον zaratustra: άργησες!
Κατά δεύτερο, να μας τα πρήξεις, να μας τα πρήξεις. Αναμφίβολα θα είναι καλύτερα από τους πραγματικούς μαλάκες.

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

να μας λες ό,τι θες. Μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου θα πεις πιο σπουδαία πράγματα από όσα θα μας πουν όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες....

Nathalie είπε...

8a mas priksoun pali me tis ekloges.. toulaxiston anakoinw8hke sxetika arga opote exoun mono 20 meres!

Misirlou Oubliez είπε...

O kassimis foraei peroukini.

αμμος είπε...

Εμένα όταν μιλάς σοβαρά μου αρέσεις πολύ, γιατί δεν έχεις κανένα άγχος να φανείς σοβαρός.
Τα δικά μου δε θα τα πρήξεις καθόλου επομένως, χαίρομαι πολύ να διαβάζω τις σκέψεις σου.

αμμος είπε...

Α και γούελκομ μπακ!

kabamaru είπε...

paidia polu ksenerwti i eklogologia mexri stigmis....isws kai na mi ta priksw kai polu ....toulaxiston mexri na vgei o laliwtis kai arxisei to skliro rock!

DrStein είπε...

Rock 'n roll...far too slow
So the adrenaline just doesn't flow
Where is the power, where is the glory?
Heavy Metal is my story

Ανώνυμος είπε...

παρακαλώ το επόμενο ποστ να είναι για τον Τουρνά που πολιτεύτηκε

mithrandir είπε...

"re gamoto" ta pathitika sou re gamoto...

david santos είπε...

I come to admire your work and to desire a good weekend

lee είπε...

Ορίστε, γκρινιαζες για την ξενερωτη εκλογολογια, παρε λοιπόν μια (;) φωτιά...

αμμος είπε...

Αγαπητέ Καμπαμαρού, ίσως σε ενδιαφέρει να ενημερώσεις στο μπλογκ σου για την αυθόρμητη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα την Τετάρτη σχετικά με τα δάση. Περισσότερα θα βρεις στο http://anadasosi.blogspot.com.

Συγγνώμη για το σπαμ αλλά είναι για καλό σκοπό.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε το link που έχω αναρτήσει στη σελίδα μου. Σας ενδιαφέρει!