Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2006

Τα "Βρύλ"


Η νύχτα είχε πέσει και τα μεγάλα λαμπιόνια φώτιζαν τους δρόμους της πόλης των Βριλησσίων.Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και έξω το τοπίο ήταν λευκό. Τα χιόνια είχαν κάνει νωρίς την εμφάνιση τους αυτό το χρόνο. Το ρολόι σήμανε μεσάνυχτα και η φωνή του παππού γλυκιά, όπως πάντα, ακούστηκε.
«Έλα αγόρι μου, είναι ώρα για ύπνο...Kάθε φορά που σε αφήνουν οι γονείς σου σε μένα κάθεσαι ξύπνιος πολύ αργά,μπαγάσικο»
«Άσε με να παίξω λίγο ακόμα παππού σε παρακαλώ»
«Είπαμε είσαι καταφερτζής αλλά ποιος ακούει την κόρη μου, έπρεπε να είσαι στο κρεβάτι σου εδώ και μια ώρα»
« Μα παππού…»
« Δε δέχομαι δεύτερη κουβέντα» είπε ο παππούς με αποφασιστικό τόνο στη φωνή του,
« Καλά αλλά σε παρακαλώ θέλω να μου πεις ένα παραμύθι για να κοιμηθώ»
« Σαν ποιό θα ήθελες δηλαδή?¨»
« Θέλω να μου πεις τότε που γνώρισες αυτά τα τερατακια, τα Βρύλ»
« Χα! Χα! μα τα Βρύλ δεν είναι τερατακια αγόρι μου» είπε ο Παππούς και το πρόσωπο του φωτίστηκε

Πάντα του άρεσε να διηγείτο στον εγγονό του αυτό το παραμύθι. Γινόταν και αυτός παιδί όταν το εξιστορούσε. Τον έβαλε στο κρεβάτι, το σκέπασε στοργικά, έβαλε την καρέκλα διπλά στο προσκεφάλι του, βολεύτηκε, πήρε μια βαθιά ανάσα και άρχισε την ιστορία του.

«Μια φορά και ένα καιρό σε χρόνια μακρινά και ονειρεμένα τίποτα δεν έμοιαζε όπως τώρα. Οι άνθρωποι δεν υπήρχαν πάνω σε αυτή την γη. Τα βουνά, οι θάλασσες, τα δέντρα και τα ζώα γινόταν μάρτυρες μιας άλλης εποχής. Μιας εποχής που δε βρίσκετε αποτυπωμένη σε κανένα βιβλίο ιστορίας του κόσμου. Μια λευκή σελίδα, στη σφαίρα του ποτέ, ένας μύθος. Κανένας δεν παραδέχεται ότι υπήρχε στα αλήθεια. Κανέναν δε συμφέρει να αποκαλύψει τα μυστικά της. Κάποτε αποφασίστηκε να κλειστεί στο σεντούκι της λήθης. Και το σεντούκι είναι καλά κλειστό και τα κλειδιά σε χέρια ασφαλή .Οι κλειδοκράτορες πρόσωπα έμπιστα που κρατούν το μυστικό ως το τάφο τους.

Όλο και κάποιος έχει ακούσει για αυτήν την μυστηριώδη εποχή. Όλο και κάποιος άνεμος πρόδωσε τα μυστικά της αλλά κανείς δεν τον άκουσε, δεν του έδωσε καμία σημασία. Σίγουρα όμως έχουν ακούσει για τα όντα που κυριαρχούσαν σε εκείνο το κόσμο τον αλλόκοτο τον ξένο. Τα είπαν πλάσματα της φαντασίας. Έγιναν ήρωες παραμυθιών. Καλύφθηκαν με το πέπλο προκαταλήψεων και δεισιδαιμονιών. Έγιναν στοιχειά των χειρότερων ονείρων μας. Στη πραγματικότητα δεν έχουν όνομα. Άλλοι τα λένε ξωτικά ,άλλοι τα λένε αερικά, άλλοι πάλι καλικάτζαρους, άλλοι εξωγήινους και κάποιοι άλλοι ολυμπίους θεούς, εγώ τα φωνάζω με το όνομα που μου συστήθηκαν. Τα ονομάζω ΒΡΥΛ.

Τα βρύλ είναι όντα παράξενα για τον ανθρώπινο νου. Βασίλευαν στη γη, την αυγή του χρόνου. Είναι μικροσκοπικά, το δέρμα τους είναι μπλε, το κεφάλι τους μακρόστενο, τα μάτια τους τεράστια και πεταμένα προς τα έξω, τα αυτιά τους πεταχτά και μακριά. Τα άκρα του μοιάζουν με πλοκάμια χταποδιού. Είναι εύκαμπτα και ευλύγιστα και μπορούν να χωθούν όπου βάζει ο νους μας. Παρόλο μικρά στο δέμας η δύναμη τους είναι χιλίων λεόντων. Το βασικό τους προσόν όμως είναι ότι μπορούν να πάρουν όποια ζωντανή η άψυχη μορφή θέλουν. Μεταμορφώνονται σε οτιδήποτε άυλο η υλικό, σε δέντρα, σε ανέμους, σε ζώα και πουλιά. Μπορεί να πάρουν την μορφή του υπολογιστή στο γραφείο σου ή ακόμα και την δικια σου την μορφή, αγαπημένε μου εγγονέ.

Βίωναν ειρηνικά τότε.. Τρεφόντουσαν με ότι τους πρόσφερε η μάνα γη. Συνήθως ζούσαν πολλά χρόνια. Κάθε χειμώνα τα θηλυκά κυοφορούσαν και μέσα σε 5 ανθρώπινους μήνες έδιναν ζωή στα μικρά τους. Δεν είχαν κάποια μορφή ιεραρχικής οργάνωσης στις κοινωνίες τους. Περνούσαν την μέρα τους χωρίς να φωλιάζει καμία έννοια στο κεφάλι τους. Γλεντούσαν κάθε μέρα με χορούς και τραγούδια. Άφθονο φαγοπότι και γλέντι μέχρι τελικής πτώσεως. Οργάνωναν γιορτές που αργότερα στις ανθρωπινές παραδόσεις ονομάστηκαν ως παγανιστικές ή διονυσιακοί διθύραμβοι. Ήταν φιλικά προς οποιαδήποτε μορφής ζωής. Σεβόντουσαν τα πάντα γύρω τους. Τα βουνά που αγκάλιαζαν τις κοιλάδες τους. Τις θάλασσες που τους πήγαιναν σε μέρη μακρινά. Τα ποτάμια που διέσχιζαν και ένωναν τους τόπους τους. Τα δέντρα που τους πρόσφεραν τους καρπούς τους.

Όλα κυλούσαν όμορφα για τα Βρύλ μέχρι που εμφανίστηκαν οι άνθρωποι. Ποτέ δεν τους είδαν με καλό μάτι. Ένιωσαν κάτι πονηρό στη παρουσία τους. Δεν τους εμφανιστήκαν ποτέ με την πραγματική τους μορφή. Όποτε έμπλεκαν στο κόσμο των ανθρώπων μεταμορφωνόντουσαν σε κάτι άλλο. Ήταν δύσπιστοι απέναντι στο καινούργιο είδος και αποδείχτηκε ότι είχαν δίκιο. Τα Βρύλ έγιναν παρατηρητές ενός κόσμου που αλλάζει. Ποτέ δεν ήταν ο ίδιος. Είδαν γύρω τους φωτιά, μπαρούτι και θάνατο. Είδαν δάση να καταστρέφονται και ζώα να εξαφανίζονται. Έμαθαν ότι προόδευσε σημαίνει επιστράτευσε όλο και περισσότερο την Φύση στις ανάγκες σου και όχι το αντίστροφο. Ένιωσαν την αλαζονεία και την ματαιοδοξία των ανθρώπων. Είδαν οικισμούς να υψώνονται εκεί που υπήρχαν ποταμοί και λίμνες. Άκουσαν θορύβους άγνωστους και εκνευριστικούς να διαταράζουν την αρμονία τους.

Σιχάθηκαν το κόσμο γύρω τους. Το χαμόγελο εξαφανίστηκε από το πρόσωπο τους. Σταμάτησαν να οργανώνουν γιορτές. Άρχιζαν να φοβούνται την καινούργια κατάσταση που διαμορφώνονταν. Δεν τους ταίριαζε ένας τέτοιος κόσμος και το γνώριζαν καλά αυτό. Αποτραβήχτηκαν στα έγκατα της γης. Άνοιξαν λαγούμια και κρύφτηκαν εκεί μέσα. Εκεί θα είναι ήσυχα σκεφτήκαν. Μακριά από αδιάκριτα μάτια. Εκεί θα είναι βασιλιάδες. Αιώνες πέρασαν και τα Βρύλ ζούσαν κάτω από τα πόδια των ανθρώπων.

Που και που αλλάζουν μορφή και κάνουν βόλτες πάνω στη γη. Παρατηρούν και περιμένουν. Ο άνθρωπος τους πλήγωσε. Δεν μπορούσαν άλλο να βλέπουν τη γη που αγάπησαν και σεβάστηκαν να βιάζετε απρόκλητα χωρίς λόγο και αιτία. Έπρεπε να κάνουν κάτι. Να αντεπιτεθούν. Τίποτα δεν αλλάζει, όλα πήγαιναν προς το χειρότερο. Πρέπει να δράσουν και τα σχέδιο είναι μονό ένα. Να εξαφανίσουν τους ανθρώπους. Τη λαίλαπα αυτού του κόσμου.

Τώρα κυκλοφορούν πιο συχνά ανάμεσα μας. Παίρνουν μορφή ανθρώπινη. Είναι γύρω σου αλλά δε τους βλέπεις γιατί δε θέλεις να τους δεις. Μπορεί να είναι ο συνάδελφος στο διπλανό γραφείο που κάνει διάλλειμα για τσιγάρο. Ο φοιτητής που κάθετε στο πιο κάτω έδρανο. Ο άστεγος που κοιμάται στο παγκάκι. Η κοπέλα στο μπαρ που φλερτάρεις. Είναι εδώ και η παρουσία τους γίνετε πιο συχνή. Έχουν καταστρώσει το σχέδιο και με υπομονή θα το φέρουν εις πέρας. Ο χρόνος πλησιάζει. Το τέλος των ανθρώπων είναι νομοτελειακά προδιαγραμμένο. Σύμμαχοι τους οι κλειδοκράτορες. Αυτοί όπου κρατούν το μυστικό της ύπαρξης τους από γενιά σε γενιά. Ανθρώπινα όντα που πιστεύουν στα Βρύλ σαν τους λυτρωτές που θα τους απελευθερώσουν από την μιζέρια τους. Είναι πρόθυμοι να γίνουν μάρτυρες για τον σκοπό τους, για το μεγάλο τους σχέδιο.

Δε ξέρω πολλές λεπτομέρειες αγόρι μου για το σχέδιο εξόντωσης αλλά το περιμένω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η αρχή του τέλους θα ξεκινήσει από αυτήν εδώ την περιοχή. Στα Βριλήσσια υπάρχει η είσοδος που οδηγεί στο κάτω κόσμο, στη κοινωνία αυτών των όντων, που τους αρέσει να αποκαλούν το είδος τους, με το όνομα Βρύλ.

Θα αναρωτιέσαι, γλυκό μου αγόρι πως τα ξέρω όλα αυτά? Είναι γιατί 4 από αυτά μου εμφανιστήκαν μια μέρα μπροστά μου και μου τα είπαν όλα. Αυτά όμως ήταν διαφορετικά από τα άλλα. Ήθελαν λέει να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στους ανθρώπους. Είχαν περάσει πολλές μέρες στην άλλη πλευρά. Εξοικειώθηκαν με αυτούς. Είδαν ανθρώπους να αγαπούν, να ερωτεύονται, να γελούν, να ενώνουν τα χέρια τους, να αισιοδοξούν, να παρηγορούν το διπλανό τους, να συγχωρούν , να φιλιούνται, να αγκαλιάζονται, να χαμογελούν και η εικόνα αυτή τους άρεσε. Θεωρούν ότι υπάρχει ελπίδα για ενα καλύτερο αύριο.

Έτσι λοιπόν συναντιούνται κάθε Χριστούγεννα με ανθρώπινη μορφή στα Βριλήσσια και γράφουν μουσική. Ναι καλά ακούς παιδί μου. Γράφουν μουσικά κομμάτια με στίχους γεμάτα κρυφά μηνύματα για τους ανθρώπους. Κρούουν το κώδωνα του κινδύνου, αφήνοντας μηνύματα προειδοποίησης για όλα αυτά που έπονται, μηνύματα που μόνο καλές ανθρώπινες καρδιές μπορούν να αποκωδικοποιήσουν, καρδιές παιδικές και άφθαρτες σαν και την δικιά σου.

Το μόνο που κάνουν είναι να καθυστερούν το τέλος και να περιμένουν από μας να τους ακούσουμε και να τους πιστέψουμε. Ελπίζουν στον άνθρωπο και του αφιερώνουν τα τραγούδια τους. Έχουν ονομάσει την εκστρατεία τους “the Vrilissia project ". Και όσοι τους ακούν ζουν καλά και τα Βρύλ καλύτερα»

«Και εδώ τελειώνει το παραμύθι νεαρέ μου» είπε ο γέροντας καθώς χάιδευε το μέτωπο του εγγονού του.

Ο παππούς σηκώθηκε. Το παιδί έτριψε τα μάτια του, χασμουρήθηκε, σκεπάστηκε με το πάπλωμα και βούλιαξε στο κρεβάτι του καλώντας τον μορφέα να το επισκεφτεί. Ο παππούς πάτησε το διακόπτη δίπλα από την πόρτα και την έκλεισε πίσω του. «Καληνύχτα παππού» του αποκρίθηκε και έκλεισε τα μάτια του, μα καθώς τα βλέφαρα του σκέπαζαν τα καταγάλανα μάτια του είναι σίγουρος πως ακριβώς εκείνη τη στιγμή σαν να είδε το χέρι του παππού του πάνω στο πόμολο της πόρτας να έχει γινει μπλε!!!!

Άλλα παραμύθια στους "fight back",
"Bitch girl","Misirlou","civil" kαι η "kwlogria"

55 σχόλια:

DrStein είπε...

Όλα είναι αλήθεια!!!

Lex_Luthor06 είπε...

υπάρχουν βέβαια και τα βρυζ

τα άμπαλα τέρατα που το μονο που ξέρουν ειναι να κερδιζουν κορνερ

mithrandir είπε...

Είναι ΟΛΑ αλήθεια!
Ήρθε το τέλος!
Τα Βρυλ θα νικήσουν!
Επιστροφή στις ρίζες!
Τα παθητικά ρήματα παίρνουν "αι"!

kwlogria είπε...

Σούπερ Καλημέρες σε ένα Σούπερ Παραμυθά! Τέλειο! :):)

Downhill είπε...

Ξέρεις πολλά....πρέπει να πεθάνεις....

another day...

Fight Back είπε...

Διαολεμενο παραμυθακι και μαλιστα κοπιραιτ ετσι? Οχι σαν τους αλλους τους αντιγραφεις που πηρανε μασημενη τροφη.

Bitch Girl είπε...

συγχωρρεστε με για τα ΄λάθη αλλλλά τωραα μμμαθαίνω να γράφφφω με δυσκολεύουννν τα πλοκάμιαα ;) χιχι

Misirlou Oubliez είπε...

Ειναι ανυπερβλητο, ενα διαμαντι της παγκοσμιας μυθοπλασιας που αναγκαζει ακομα και αυτους που δεν ειναι lotr fans (aka fight back) να υποκλιθουν στο μεγαλειο του.

Thumbs up kabamaru! Περιμενουμε και συνεχεια, πιθανος τιτλος, "Το Βρυλ της Μυκονου"

kabamaru είπε...

dr--> kati ksereis esu gia na to les

Lex--> Kai vevaia uparxoun...kai malista apo ta korner auta kapoioi kerdizoun ki eurvpaikous titlous

mithr--> Kaneis de kserei pios tha einai o telikos nikhths sth aiwnia maxh metaksu antrvpvn kai brul(epishs mathima grammatikhs ...plenomAI,plenesAI ktl kai akolouthoun alles 99 fores gia na to mathw gia na mh to ksanakanw)

Kwlogria--> is it a bird is it an aeroplane no it's the superstory teller

downhill--> deikse eleos !!!!

fight--> copyrigth kai me nomo sou lew. Exw katoxyrvsei pneumatika dikaiwmata kai opoiadhpote antigrafh divkete pinoika

bitch--> eimoun sigouros oti eisai vrul

misirlou-->euxarsitv gia ta kala sou logia!! "vrul ths mukonou"? xaxaaxaxaa tha to skeftv

kabamaru είπε...

kai patiste kai kanenas to amuro to link pou exw sto keimeno
tsampa phge h emmesh diafhmhsh!!!!!!

Η τρύπια βάρκα είναι σχεδία είπε...

kali prospatheia... mporouses episis na valeis ton eggono na diakopsei kana dyo fores, i na periegrafes pws antidraei sto akousma tis istorias... alliws oloi nomizoume oti mas paramythiazeis!

Misirlou Oubliez είπε...

Συντομο σχολιο ο τρυπια βαρκα;
Μπαααα αποκλειεται!

Οποτε να ρωτησω, Kabamaru πως εβαλες το "amount of words limitation" στα comments?

kabamaru είπε...

oooo kalws thn trupia varka kai as arghse
panta akouw me prosoxh tis paratrhseis sou

misirlou den exw valei kanena tetoio pragma apla o trupia pou kai pou ( polu spania dld) aytoperiorizei.

Σεξ+Πυρ είπε...

Είναι και παραμυθάς ο πολυτάλαντος :)

Η τρύπια βάρκα είναι σχεδία είπε...

Α κύριε κύριε Μαλακάση, ποιος θα βρεθεί να μας δικάσει?
και καλα, i missy den kserei apo blogs:), giayto milaei,
alla esy re kabamaru den diakrineis metaksy toy aploy comment kai toy postarismatos-sentoniou pou mpainei eniote sto opisthofyllo tou blog sou?

kabamaru είπε...

sex--> kai oxi mono...

trupia-->diakrinv nai! eksallou vlepeis oti 4 sta 5 post mou sentonia einai kai auta. Mh ptohse.Makarioi oi plousioi sto logo. Ti lew pali??? xaxa

Ανώνυμος είπε...

[b]All of these girls are online now! just click on your favourite to go to their cam![/b]

[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/1.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/2.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/3.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/4.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/5.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/6.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/7.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/8.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/9.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/10.jpg[/img][/url]

this will keep updating with the latest girls!

Ανώνυμος είπε...

http://www.fragrance-direct.info/ Get White Linen 25ml samples cheap lavender cologne for men 3.4 UK FL OZ reviews authentic Crown Malabar 0.5 FL OZ reviews Shopping for salvador dali fragrance 30ml for less cheap Calvin Klein 3.4 FL OZ 100ml for less Get Carolina 4.2 FL OZ 125ml biggest discounts cheap Nina Pretty 75ml visa Shopping for Mambo 100.55ml paypal best scented fragrances for home 75ml visa Shop for Immense 100.55ml biggest discounts wholesale Kiton Donna 2.7 FL OZ visa not fake Ed Hardy Love & Luck 1.4 FL OZ biggest discounts wholesale Roxy 96.60ml for less wholesale Marilyn Monroe Glamour 75ml reviews best Grand Fleuri 4.2 FL OZ 125ml deals wholesale best selling mens fragrance 0.17 FL OZ amex Get Curve Wave 50ml compare prices Sale of perfume for young women 3.4 US FL OZ samples wholesale Tubereuse Indiana 75ml visa Where to buy Lucky Number 6 40ml visa

[b]Get the best deals on Mens and Womens Perfumes.[/b]
[url=http://cloakedlink.com/nsayuwazuf]
[img]http://fragrance-direct.info/bigarrow.gif[/img]

http://cloakedlink.com/nsayuwazuf <== VISIT THIS SITE TODAY (Up to[u] 80% Discount[/u] on select items)
[/url][size=1] IGNORE THIS----------------------------
[url=http://lucasbuckley157.vox.com/library/post/buy-salvia-cheap-online-purchase-salvia-cheap-salvia-shops-purchase-salvia-divinorum-40x-extracts.html] Purchase Salvia Extract Affordable Online [/url]
[url=http://sites.google.com/site/buysalviacheaponline/buy-salvia-cheap-online-purchase-salvia-cheap-salvia-shops-purchase-salvia-divinorum-40x-extracts] Order Salvia Extracts Inexpensive Online [/url]
[url=http://wheretobuysalvi.livejournal.com/463.html]Purchase Salvia Extract Cheap Online [/url]
[url=http://buysalviacheap3.blogspot.com/2010/01/buy-salvia-cheap-online-purchase-salvia.html]Purchase Salvia Powder Inexpensive Online [/url]

training washington teeth whitening Coaticook teeth whitening cream whitening toothpaste [url=http://teethwhiteningstripsreviews.info] tooth whitener strips review[/url] palm beach florida teeth whitening French Southern Brazil to9oth whitening lancaster pennsylvania teeth whitening Reading totoh whitening Guelph teeth whithening teeth whiteinng Tonga costs research St. John's natural teeth whitening

[url=http://guaranteedheightincrease.info/]height improvement[/url] - http://guaranteedheightincrease.info/

[url=http://provenpenisenlargement.info/]proven penis enhancement[/url] - http://provenpenisenlargement.info/

[url=http://provenskincareadvice.info/]skin care tips[/url] - http://provenskincareadvice.info/

[url=http://getrichgambling.info/]get riches gambling[/url] - http://getrichgambling.info/

[url=http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/]herpes outbreak[/url] - http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/

[url=http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO]cure premature ejaculation[/url] - http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO

[url=http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO]mobile phones on sale[/url] - http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO

[url=http://internationaloddities.reviewsdiscountsonline.com] international oddities[/url]

[url=http://drobuds.reviewsdiscountsonline.com]buy dro bud [/url]

Ανώνυμος είπε...

China and Russia put the blame on some screwed up experiments of US for the earthquake that happened in Haiti.
Chinese and Russian Military scientists, these reports say, are concurring with Canadian researcher, and former Asia-Pacific Bureau Chief of Forbes Magazine, Benjamin Fulford, who in a very disturbing video released from his Japanese offices to the American public, details how the United States attacked China by the firing of a 90 Million Volt Shockwave from the Americans High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) facilities in Alaska
If we can recollect a previous news when US blamed Russia for the earthquake in Georgio. What do you guys think? Is it really possible to create an earthquake by humans?
I came across this [url=http://universalages.com/hot-news/what-happened-in-haiti-is-it-related-to-haarp/]article about Haiti Earthquake[/url] in some blog it seems very interesting, but conspiracy theories have always been there.

Ανώνυμος είπε...

Howdy

I just joined this good place. I found loads of useful information here. Please accept my little contribution towards community. I would like to share some [url=http://www.weightrapidloss.com/lose-10-pounds-in-2-weeks-quick-weight-loss-tips]quick weight loss tips[/url]. If you want to know how to lose 10 lb in a calendar week, you are probably not searching for a basic dieting and work out plan. You can lose weight with a common diet and workout plan, However this involves a lot of time doing intense cardio exercises and sticking with a strict diet. Here I will outline the perfect steps that I took to lose 10 pounds in just a calendar week.

1. Keep Distance from all fried nutrients for the week
2. Drink an 8oz glass of Citrus paradisi with breakfast each day. (this speeds up up your metabolism)
3. Eat reasonable portions (stop consuming when you are full)
4. Rather than eating 3 big a meals a day, eat up 5-6 smaller meals to keep your metabolism up and keep your body burning fat.
5. Do not eat anything after 9pm. Its good to eat before 9 P.M. so that our body gets proper time to burn calories before sleep.
6. Have a proper sleep everyday. Not taking plenty rest has been proved to be a leading element to the body storing excess fat.
7. Utilize a body/colon clean for the 7 days. This will get rid of excess fat stored just about the tummy area as well as cleanse your body of harmfull pollutants that cause you store fat and feel tired. Flush away excess pounds around the stomach area that otherwise would be hard to lose.
8. I suggest you using Acai Berry Diet Pills. This one is proven to work, and you can get a free trial.
9. For those people who need to burn fat quickly, avoid intoxicant.
10[url=http://www.weightrapidloss.com/lose-10-pounds-in-2-weeks-quick-weight-loss-tips].[/url] A low GI diet is an brilliant method of loosing fat quickly.

Thanks![url=http://www.weightrapidloss.com].[/url]!

Ανώνυμος είπε...

like gambling? love las vegas? execute the all reborn [url=http://www.casinolasvegass.com]casino[/url] las vegas at www.casinolasvegass.com with all upon 75 snazzy released [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino[/url] games like slots, roulette, baccarat, craps and more and kill off unerring coins with our $400 on the lewd of commission bonus.
we be anguish with even-handed informed b wealthier games then the falling one at a time online [url=http://www.place-a-bet.net/]casino[/url] www.place-a-bet.net!

Ανώνυμος είπε...

Hey guys,

I'm spending my time here for the kids of Haiti.

I'm doing this for a non-profit haiti group that is dedicated to
building oppurtunities for the children in haiti. If anyone here wants to donate then do so here:

[url=http://universallearningcentre.org]Donate to Haiti[/url] or Help Haiti

They give children in Haiti books and teach them.

Please check them out, they are legitimate.

Please help us

Ανώνυμος είπε...

It's so easy to choose high quality [url=http://www.euroreplicawatches.com/]replica watches[/url] online: [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-rolex/]Rolex replica[/url], [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-breitling/]Breitling replica[/url], Chanel replica or any other watch from the widest variety of models and brands.

Ανώνυμος είπε...

The French gourmet cheese Bleu d'Auvergne has a wonderful aroma, a rich taste; the saltiness increases with the incidence of veining. The overall flavor is piquant but not overly sharp. Bleu d'Auvergne started life as an imitation of Roquefort, using cow's milk in place of sheep's milk. Legend has it that a peasant, around 1845, decided to inject his cheese with a blue mold that he found growing on his left-over bread (the motto being, waste not, want not). And thus, the gourmet cheese Bleu d'Auvergne was born. This French gourmet blue cheese comes from the region of Auvergne and the cheese is made from milk of Salers and Aubrac cows. The rind is very thin and so the cheese is usually wrapped in foil. The cheese is rich and creamy with a pale yellow color and scattered holes and well-defined greenish-blue veining. We cut and wrap this cheese in wedge of 8 ounces and 1 pound.

buy fresh blue cheese

[url=http://riderx.info/members/buy_5F00_fresh_5F00_blue_5F00_cheese.aspx]buy fresh blue cheese[/url]

http://riderx.info/members/buy_5F00_fresh_5F00_blue_5F00_cheese.aspx

Ανώνυμος είπε...

Coach is a leading American designer of luxury goodies, the whole way from handbags coach handbags to jewelry and sunglasses to shoes. The coach gives 1 of the most popular and excellent designer handbags and accessories on the market name. They are distributed through Coach 400 stores and more than 1200 joint U.S. retail. As a result of extreme marketplace competition, [url=http://www.discountoncoach.com]coach online store[/url] website, as well as retailers are encouraging and offering Coach handbags outlet coupons for reduced prices. These coupons are emailed to clients or it can be exploited by visiting the discount coupons offered by the company websites. You can easily find websites offering a Coach Outlet Coupon through the popular search engines. What you need to do is simply type the words "Coach Discounted Coupons" and you will get a list of sites from where you can avail promotional or discounted coupons for the purpose of buying purses and handbags of you desired brand. Some other search terms which can help you to find out a Coach Outlet Coupon include "coach shoes discount", "coach coupon codes", "coach promo codes", "coach discount handbags", "coach promotional codes", "coach purses discount", "coach bags discount", and "coach bag coupons".

To shop for fashionable [url=http://www.discountoncoach.com/coach/leather-bags]Coach Leather Bags[/url], visit [url=http://www.discountoncoach.com/coach/handbags]Coach Handbags[/url] Online Store. We give you best in the world and that too at very high discounted rate.

Ανώνυμος είπε...

[url=http://www.webjam.com/buyreductilonline] Buy reductil online
http://www.webjam.com/buyreductilonline

Ανώνυμος είπε...

Great website.

We will do your spring cleaning.

[url=http://www.cleanerlondon.com/one-off-cleans.php]Builders Cleaning[/url]

Ανώνυμος είπε...

hi

i am trying to insert a [url=http://www.getapoll.com/]pol[/url]l intro this forum and i can't add the code from the page to this forum.
Is there a tutorial so i can add a poll?
i wan't to make a financial poll to know which services are better to apply payday loans or [url=http://www.usainstantpayday.com/]bad credit loans[/url]

thanks
smockymyncPem

Ανώνυμος είπε...

Great website!

Nearly everyone wants to obtain insurance at one time or another, whether it is
auto insurance, life insurance, health insurance, or homeowners insurance.
These times it is more painless than ever to get free insurance quotes from various
companies in order to find the best deal. You can also discover how to save
a lot of money in free petrol when you acquire your insurance price quotations.

[url=http://freeinsurancequoteshq.com]Free insurance quotes[/url]
http://freeinsurancequoteshq.com

[url=http://freeinsurancequoteshq.com/home/compare-house-insurance-for-free.html]Compare house insurance[/url]

http://www.weddingringsforever.com/

Ανώνυμος είπε...

consultation online online pharmacy phenterminetramadol 100mg us pharmacy

[url=http://www.bebo.com/buylevitraonline1]buy dreampharmaceuticals levitra online[/url]

Ανώνυμος είπε...

thanks for adding me to the forum[url=http://edwardsandmillers.com/Forum/index.php?action=profile;u=12493
].[/url]

Ανώνυμος είπε...

Hello there people, I just registered on this marvelous online community and wished to say hi! Have a amazing day!

Ανώνυμος είπε...

Enjoying reading the posts here, thanks[url=http://www.cedag-eu.org/forum/index.php?action=profile;u=3853
].[/url]

Ανώνυμος είπε...

mark wahlbergs childhood in boston, [url=http://community.bonniehunt.com/forum/topics/jim-wahlberg-and-mark-wahlberg]mark wahlberg in socks[/url] biography of mark wahlberg
gehjfrgghh

Ανώνυμος είπε...

Hi all,

my friend told me about this forum so i decided to sign up.

hopefully i can participate in some lively discussions here!

i hope i get to know you all soon!

[IMG]http://www.trueimagehost.com/1/m/47xFMd46ie7B/blank.gif[/IMG]

Ανώνυμος είπε...

[url=http://astore.amazon.com/colemanroadtripgrill08-20] coleman roadtrip grill
http://astore.amazon.com/colemanroadtripgrill08-20

Ανώνυμος είπε...

check out the new free [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino games[/url] at the all new www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casinos[/url] on the web! enjoy our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and win money.
you can also check other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos[/url] and [url=http://www.bayareacorkboard.com/]poker room[/url] at this [url=http://www.buy-cheap-computers.info/]casino[/url] sites with 100's of [url=http://www.place-a-bet.net/]free casino games[/url]. for new gamblers you can visit this [url=http://www.2010-world-cup.info]online casino[/url].

Ανώνυμος είπε...

hey


just registered and put on my todo list


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.

Ανώνυμος είπε...

hi everybody


Just saying hello while I read through the posts


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.

Ανώνυμος είπε...

if you guys important to apprehend [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra apothecary seeking generic drugs.
you can learn drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the chief [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] originator on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

Ανώνυμος είπε...

You should check [url=http://www.eroticwebcams.net]www.EroticWebCams.net[/url] if you want to enjoy the best erotic webcams.

Ανώνυμος είπε...

Predilection casinos? study this new [url=http://www.realcazinoz.com]free casino[/url] games. guide and fake online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also into our new [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] orientate at http://freecasinogames2010.webs.com and overwhelm legitimate folding money !
another voguish [url=http://www.ttittancasino.com]casino[/url] spiele bracket is www.ttittancasino.com , instead of german gamblers, make not busy online casino bonus.

Ανώνυμος είπε...

Your business card online is definitely an extension of your enterprise and is also critical for item branding. It reflects your company profile, your offerings and is excellent for advertising likewise as networking. A properly planned business card online can make a lasting initial impression, which is vital at any time you will not want your business card thrown away. At Pixellogo, we deliver online ingenious layout options that are essential whilst branding your enterprise image. Browse through our stationery catalogue and pick customizable design and style templates or use our fashion products to exclusively style your very own business card. Regardless of whether that you are a compact start-up organization or an previously established business, you can choose your wonderful business card produce on this web page. [url=online business card designer
business card making [/url]

Pioneering types for your business card online! Make the most effective use of our business card online expert services

We make business card online designs to match your company’s specifications, but which convey your organisation profile in an attention-grabbing way. You will discover design suiting each business will need ranging from the food market for the sports market right here! We allow ready-to-use business card online templates which you'll be able to download and modify as per your demands. We also allow exclusive styles that will reflect your manufacturer persona with the most specialized way. You could potentially website design a business card online by collaborating with our business card maker, who will endow you using a selection of design it is easy to select from. As soon as you approve of any produce but would like it being modified, our business card online maker will alter it for zero cost! We even add pattern fx to your cards to generate them a lot more catchy. So what are you currently waiting for!? Develop your eye-catching business cards online, appropriate right here on our homepage.

photo business card
online business card creator
automotive business cards
digital business cards
make your own business card online
christian business cards
print free business card
cool business cards
1000 business cards
creative business card
music business cards
design free business cards
business card print
business cards design your own
business card online template
free business card online
order business cards online
discount business cards
electronic business card
mini business cards

Ανώνυμος είπε...

Playing bingo needs more than luck or skills and techniques, contrary to what most believe. Bingo, just like any game of chance, comes with rules and regulations that players should observe. Being a player comes with responsibilities and etiquette.

Winning the Game

The moment you figured out you won, you must immediately yell BINGO, and it should be loud enough for the floor walker to hear. The pot money shall be given to the winner once their winning card is confirmed. Well, in winning or once you know you just won, the most important thing is that you shout the winning word BEFORE the time elapses. If the game proceeds and the next number is mentioned and you failed to shout "Bingo", your winning card is disqualified. Therefore, this is the rule you must know.

There may be cases when there are two winners, and in this case the pot money shall be divided equally among the winners. Supposing there are two winning cards, the two winners will share half the prize money.

Bingo Game Rules

Bingo rules are basically the same no matter in which Online Bingo hall you play. But still it's good if you know these rules by heart. If it is your first try, then ask for handouts and inquire from pros regarding the game rules. Nonetheless, the ideal thing to do if you have questions is to ask the floor walker and not the person seated beside you. You should clarify things and doubts before the game starts because asking too many questions as the game proceeds could well distract you. This guideline also applies to those who are newcomers at casinos, those who play roulette for the first time.

Bingo halls demand an age limit of 18 years old. If you are below this age, you are prohibited to play. Some bingo houses ban alcohol inside, so players aren't supposed to take liquor nor drink it inside the venue. Smoking may also be restricted inside the venue, as there are designated smoking sections.

Take note that some Bingo houses don't allow food but some do, so it basically depends on the venue. Policies vary among different venues. For instance, some bingo halls allow reservation of cards, while others don't allow it. Some allow people to leave the venue in the middle of the game, others forbid it. But there are general policies observed in all bingo houses, such as disqualification of tampered bingo cards. There is no way you can get away with a tampered card because the walkers are adept at identifying authentic cards from tampered ones. You could be banned from a bingo establishment if proven liable of tampering a card. Hence, you should play honestly.

Interestingly, some venues offer special bingo games for kids although some halls don't allow players to have companions while playing. Suppose you bring kids with you, don't let them run around the venue and bother other gamers. They should behave well whilst you play and the game proceeds. Play quietly and don't recite the numbers you desperately want to come off because you'll be much of a disturbance if you do. Decorous playing is expectant of all players, even those who play roulette at casinos. Also, having a valid identification is important because you don't know you might win and need to present credentials.

More Online Bingo Info at Bingo Snooper Visit Now http://www.bingosnooper.com

Ανώνυμος είπε...

BUY VIAGRA

BUY CIALIS

BUY LEVITRA

CANADIAN PHARMACY

BUY DRUGS ONLINE

GENERIC VIAGRA

OVERSEAS PHARMACY

CHEAP VIAGRA

Ανώνυμος είπε...

hey


just registered and put on my todo list


hopefully this is just what im looking for, looks like i have a lot to read.

Ανώνυμος είπε...

lost your money at the [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] ?over 21 and looking where to [url=http://www.generic4you.com]buy viagra online[/url]? or even how to buy [url=http://www.avi.vg]adult toys[/url]? well you can try this websites and [url=http://www.medical-250.biz]buy viagra[/url]. [url=http://www.generic4you.com]sildenafil[/url] and [url=http://www.generic4you.com]generic viagra[/url] online. you can also buy [url=http://www.generik4u.com]viagra[/url] online.
so for [url=http://www.avi.vg]sex toys[/url] and [url=http://www.ewgpresents.com]viagra online[/url] check us ! for great [url=http://www.cahv.org]viagra[/url] deals check us now!

Ανώνυμος είπε...

Watch Family Guy Online Free

Ανώνυμος είπε...

Evenly matched era, a construction pack turned up to start erection a constraint on the unfinished in lot.

The 291013 [url=http://mios.my-board.org/odu.html]803658[/url] 378839 [url=http://poa7.000space.com/suh.html]182827[/url] [url=http://masuher.blogdetik.com/2012/11/29/russia-has-withdrawn-from-the-market-sets-for-doomsday/]4hx2z5ji[/url] puerile kinsfolk's 5-year-old daughter as a matter of fact took an influence in all the

chance flourishing on next door and dog-tired much of each engagement observing the workers.

Ανώνυμος είπε...

ï»?They band together the variations of Indian culture in order to make the master piece In USA[url=http://www.coltsfootballstore.com]Nike Coby Fleener Jersey[/url]
We can divided the jerseys into three categories[url=http://www.coltsfootballstore.com]Nike Coby Fleener Jersey[/url]
Quality from low to high[url=http://www.officialpackersjerseysshop.com]Nike Randall Cobb Jersey[/url]
They are Replica Jerseys[url=http://www.officialpackersjerseysshop.com]Womens Aaron Rodgers Jersey[/url]
Premier Jerseys and Authentic Jerseys
Matt CASSEL jerseys Bicycle apparatus creators own over heard cycl[url=http://www.officialpackersjerseysshop.com]Nike Aaron Rodgers Jersey[/url]
ts' enquiries and tend to be these days earning bicycle clothing s that's not mainly even more cool[url=http://www.officialpackersjerseysshop.com]Womens Aaron Rodgers Jersey[/url]
however [url=http://www.coltsfootballstore.com]Nike Coby Fleener Jersey[/url]
develops a level for health and safety possibly not spotted earlier than Hence[url=http://www.coltsfootballstore.com]Nike Coby Fleener Jersey[/url]
jerseys can be purchased cheaper than that price given by the local market

Ανώνυμος είπε...

[b][url=http://www.louisvuittonoutletmart.co.uk/]louis vuitton outlet[/url][/b] Her reply was something like, "make cash." This was not a "solid" reply. We invested some centered time discovering her vision for the small business this yr. We then developed a system all around her services and products, her marketing technique and i also shared a while management options to build absolutely sure she's receiving the "right" things performed to stay on course..

[b][url=http://www.louisvuittonoutletmart.co.uk/]louis vuitton outlet[/url][/b] The scope of your racketeering was speedily verified. Many discussions overheard revolved throughout the proposed 1983 merger of CF Air Freight, a subsidiary of Consolidated Freightways, and Air Express International, the most important cargo forwarder at JFK. In case the merger succeeded, the 2 Lucchese unions, Locals 295 and 851, would shed their contracts with Air Specific Intercontinental and be replaced by two unions representing the staff at CF Air Freight -- Regional 707, joined through the FBI into the Colombo clan, and native 814, managed from the Bonannos.

[b][url=http://www.louisvuittonoutletmart.co.uk/]louis vuitton handbags[/url][/b] Gucci Outlet want a specified with security in your mind being forced to do with sports look at, Ebay is this much more then one particular spot you in the event you discover that lookup You won come across an all in one a great deal much more well known location to be aware of more details on invest in anything readily available online than Ebay. Heck, it an to do with possibly the most popular shopping portals even off relating to intending to be the directed at your web site Folks about all description buy and re - promote on Ebay. With.
The Sobe took its title right after Southern region Beachfront, a community received from the town of Nevada Beach entrance, Fla. The title says it all-this can be quite a entertaining pretty minor motorola clutch, that may be ideal out benefiting from the lifestyle, design and style and sizzling summertime weeks in Ohio Beachfront. The Sobe could be a favorite tiny eclatant leather-based clutch which appears for being liquefied due to its gentle, glossy texture and consistancy.

[b][url=http://www.onlinesaleswebsite.com/]louis vuitton outlet[/url][/b] Rippon, now operated by Rolfe's son Nick Mills, can be substantial for the reason that, positioned around the financial institutions of Lake Wanaka, it has what need to surely be quite possibly the most spectacular cellar-door stage of sale in the world, attracting some 15,000 wine visitors annually. Peregrine Wines, very, includes a sturdy cellar-door small business, as do other wineries in Central Otago. But do not convert up at Two Paddocks.
Would I've managed to make it like a dancer? Pretty potentially. Was that my life's work? It might are for any time; but no knowledge is at any time wasted, and every little thing we do includes the seeds of our maximum path and reason. All of our encounters condition who we have been and that i am grateful for all of mine.

[b][url=http://www.onlinesaleswebsite.com/]louis vuitton official website[/url][/b] Her reply was some thing like, "make revenue." This was not a "solid" solution. We used some targeted time exploring her eyesight for the small business this 12 months. We then developed a program close to her products and services, her advertising approach and that i also shared a while administration options for making certain she's obtaining the "right" issues finished to remain on course..

Ανώνυμος είπε...

top [url=http://www.001casino.com/]casino games[/url] check the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]free casino[/url] autonomous no deposit perk at the leading [url=http://www.baywatchcasino.com/]casino games
[/url].

Ανώνυμος είπε...

t If produced from actual sheep skin, they'll most likely will final very a even though making their invest inside a really good financial dedication. Additionally, considering the variety of types available, there is most likely to usually be an ugg sheepskin boots sheep skin tone footwear to fit client tastes and finances. The ugg sheep skin trunk is actually a realistic kick out. An amazing variety of colours are available here. All boots will have soft foam insole of sheep skin with light weight. These short uggs, tall uggs have a folded and light weighted outer sole. These people market within the hides of dollar 225 in order to buck A hundred and ten we available the actual charter boat as well as Australia from their sister site. Deckers Ugg boots footwear marketplace inside the dollar 140 just one hundred as well as 80 Ough. S.airlines and so on [url=http://www.uggsnowboottang.net]Ugg Boots Outlet[/url] As all parents know, through the cold winter months, great care must be taken to keep babies as warm as possible. Feet are a main source of heat loss from the body, so everyone, not just babies, should take the time to make sure they are keeping their feet well wrapped up. Rather than wearing shoes or boots with new man-made materials, a traditional approach can be even better. Expecially ugg boots uk, which really be an upsurge in European, from general people to famous stars, each of them all owning a pair of Ugg boot. Also different style of Ugg Boots make up with sweater, coat, jackets, mini-skirt and also pants can show your personality at once. No matter fat or thin, with Ugg Boots tall, you can slim your figure. [url=http://www.uggsnowboottang.net]Ugg Boots Outlet[/url] Een paar Aupie Schapenvacht UGG laarzen is onmisbaar in de winter. in de situatie bent u oplettend genoeg, kom je over heel zijn er zo verschillende mensen vandaag de dag de handel Aupie Schapenvacht UGG laarzen voor de straat. nadat u surfen op het internet, dan kunt u ook vinden dat bekende sterren zijn ook trouwe fans van Aupie UGG Boots.air greatest extent footwear "We have ordered a load of them in for September and we already have a big waiting list. Elle a ajout: "Ils sont juste un succs phnomnal. Ils ne sont pas les plus belles choses, mais la recherche ce sont les chaussures confortables plus que vous pourriez jamais mis sur pieds."Nous avons command une charge d'entre eux dans de Septembre et nous avons dj une grande liste d'attente.this would be your best bet

Ανώνυμος είπε...

Hello. [url=http://ph-pills.com/item/cialis.html]cheap cialis[/url] collar this deals [url=http://ph-pills.com/en/item/generic_alli.html]diet[/url]

Ανώνυμος είπε...

Hi,
My name is Sheila. I live in Chicago. I have 2 dogs that are my life. I enjoy running, hanging out with friends, and dancing.
“If you truly are half as beautiful and interesting as your profile indicates, I’m ready to say “I do”! Okay, maybe I’m getting ahead of myself here,
but I wanted to let you know we definitely need to sit down and chat sometime.”

You van visit me here:[url=http://www.how-to-lose-weight.nl/Beth/index.html]Sheila Beth Anderson[/url]