Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2006

James Brown is not dead


“Εάν ο ισχυρισμός του Brown ότι είναι ο νονός της “soul” μπορεί μόνο να αμφισβητηθεί από τον Ray Charles και τον Sam Cooke, κανείς δε μπορεί να μη παραδεχτεί ότι ήταν εκείνος που γέννησε τα μουσικά ρεύματα της ραπ και της φανκ. Ο James Brown είναι η funk, είναι η disco, είναι η rap, είναι γενικά για τον ρυθμό και το χορό τόσο πρωτοποριακός όσο ήταν ο Dylan για τους στίχους του. Έτσι λοιπόν, μόνο όταν ο ρυθμός και ο χορός σταματήσουν να υπάρχουν πάνω σε αυτή τη γη τότε και μόνο τότε μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι ήρθε το τέλος του Brown.”

By Greg Bluestein, ASSOCIATED PRESS

Κατά τα άλλα, κάποιοι λένε ότι: Tα φετινά Χριστούγεννα o θρυλικός τραγουδιστής Τζέιμς Μπράουν, ο «νονός της σόουλ», όπως του άρεσε να αποκαλεί τον εαυτό του, εξέπνευσε σε νοσοκομείο της Ατλάντα. Ήταν 73 ετών.

4 σχόλια:

mithrandir είπε...

O thrulos James Brown zei stis kardies mas. Den ksethwriase,den efuge, oi mousikes tou tha mas suntrofeuoun gia panta. Mpravo Kabamaru, sex machine!
Get Upaaaah!

Fight Back είπε...

Πολυ καλο kabamaru. Πολυ συγκινητικο. Αλλος ενας μεγαλος της μουσικης μας αφησε και νιωθουμε πιο μικροι τωρα πια..
αντιο sex machine,
αντιο

Ανώνυμος είπε...

na mazeutoume oloi mazi sto syntagma, ntymenoi sta aspra (pou symbolizoun thn agnothta, me trigwnikes koykoyles sto kefali (gia na deixnoun ton dromo pros ton ourano pou brisketai twra o kalos mas hrwas) kai kaiomenous staurous (en eidh stauroforias yper tou James Brown) kai na "8rhnhsoume" ton xamo autou toy aga8ou hrwa...

...burn the bitch, kill the witch!!!!

opis8odromika einai kalytera...cosmote...

Misirlou Oubliez είπε...

Παρτε και ενα funkey medley coverακι του sex machine.

Δε σας χαλασε.

J.B., R.I.P.