Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2007

Ο πάπαραιζ εφιάλτης της bitch girl

(Παρέμβαση: Το παρακάτω κείμενο είναι στο πλαίσιο της εκστρατείας ξεκατινιάσματος που ξεκίνησαν ο fight back και ο lex luthor. Κρίνεται όμως καθυστερημένο καθώς τα παιδιά το λήξαν το στόρι. Βέβαια η κόντρα τους ήταν προσχεδιασμένη. Με κοινό ποστ εξηγούν και τους λόγους. Εγώ ήξερα το κονσεπτ από την αρχή άρα οποιοδήποτε εριστικό κομεντ μου στα ποστ των παιδιών είναι στο πλαίσιο της φαρσοκωμωδίας που έστησαν. Επίσης με μπιτς γκερλ δεν έχω τίποτα να χωρίσω και το μπλογκ της μου αρέσει πολύ . Σε ότι ακολουθεί παρακάτω δώστε βάση στο αστείο του πράγματος άμα κρίνεται ότι υπάρχει. Πάντως μου τη σπάει που αποκαλύφθηκε η συνωμοσία πάνω που τα εικονικά μαλλιοτραβήγματα άρχιζαν να μου αρέσουν.)
-----------
(ενναλακτικός τίτλος...Ξεκατίνιασμα με Μπιτσ Γκερλ)

Παρακολουθώ με σοκ και δέος θα έλεγα το ξεκατίνιασμα που έχει ξεσπάσει στην μπλογγοσφαιρα. Ξεκίνησε από ένα ποίημα του Μέγα fightback το οποίο το βρήκα εξαιρετικό. Είναι αλήθεια ότι ο τίτλος του μου θύμισε ένα κείμενο που είχα διαβάσει παλιά σε ένα άλλο μπλογκ και προς στιγμήν νόμιζα ότι ο Απίθανος μπλογγερ προέβει στο μέγιστο ατόπημα της κλοπής πνευματικών δικαιωμάτων που τόσο προασπίζονται (ναι καλά τώρα) στο χώρο του ιντερνέτ. Γρήγορα κατέληξα ότι αυτό δε μπορεί να συμβαίνει γιατί το αριστούργημα του fight back δεν είχε να κάνει σε τίποτα με το ποταπό άθλιο κειμενάκι που είχα διαβάσει ένα μίζερο χειμωνιάτικο απόγευμα που θύμιζε καλοκαίρι (κάνω ταυτόχρονα και comment καταγγελία για τα τερτίπια του καιρού) και με πείρε ο ύπνος πάνω στο πληκτρολόγιο.

Η άμεση απάντηση του Ηρακλειώτη , που δυστυχώς δεν είναι Χανιώτης, μου έλυσε τις απορίες τελικά για το που το είχα συναντήσει το εν λόγο άθλιο διήγημα .( εδώ παίρνω ρίσκο είναι η αλήθεια γιατί άμα προβώ σε ειρωνείες τοπικιστικού χαρακτήρα θα με πάρει ο διάολος κανονικά και οι κρητικές κατάρες είναι οι χειρότερες. Επιπλέον πιστεύω ότι το πιλάφι ηρακλείου είναι καλύτερο από το Χανιώτικο άρα ας σταματήσω εδώ). Είναι φανερό οπως φαινεται απο τις αντεκλισεις του με τον φαιτ οτι ζηλεύει νιωθωντας την απειλη του "paparisethis" που παει να του κλεψει τον τιτλο του μεγα μπλογγομυθιστηρογραφου.

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ. Δε θα προβώ εγώ ένας ευυπόληπτος μπλογγερ σε τατιανιστικες πρακτικές. Εξάλλου ένας άθλιος άσημος ιδιοκτήτης ενός ιστοχώρου με 10 χιτς περ ντει από τους ίδιους και τους ίδιους είμαι που χαίρεται επειδή έσπασε ύστερα από τρεις μήνες το φράγμα των 30 comments (κοίτα το προηγούμενο αριστούργημα μου) επειδή του έκανε συνεχόμενα κομεντ ο τρύπια βάρκα. Δε πειράζει όμως οι μεγάλοι κερδίζουν την εκτίμηση και την αναγνώριση μετά τον θάνατο. ΟΚ αρκετά με την αυτοκριτική και την κλάψα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι ανώτερος άνθρωπος και δεν ασχολούμαι με τέτοιες μαλακιές.

Γι αυτό λοιπόν:

Bitch girl αγαπητή, έχεις τίποτα μαζί μου? Δηλαδή επειδή σου θίξαμε τον wolverine , ένα άθλιο φαλλοκρατικό υποκείμενο, επειδή σου κάναμε κάνα δυο-τρία λινκ του "paparisethis", που τα σπάει, στον ιστολόγιο σου πρέπει να δεχόμαστε αυτή την απρόκλητη επίθεση σου . Οκ bitch ένα θα σου πω, ότι όταν γίνεσαι bitch με φαντάζομαι να δαμάζω τα κύματα και να ταξιδεύω με την επιδεξιότητα ενός ninja σαν και της δικής μου κλάσης μίλια μακριά μέχρι το νησί σου και να ξεβράζομαι στη κοντινότερη παραλία. Εκεί βρίσκω το σπίτι σου όπου με το ανθεκτικό και αδιάβροχο σπρέι μου( από τις ένδοξες μέρες του γκράφιτι) γράφω περιμετρικά του σπιτιού σου το λινκ του "paparisethis". Εσύ εκείνη τη στιγμή ξυπνάς έντρομη από έναν εφιάλτη όπου ένα γιγάντιο λινκ "paparisethis" προσγειώνεται στο κεφάλι σου, και νιώθεις προς στιγμή ανακουφισμένη που δε γίνεται στη πραγματικότητα. Ακούς το θόρυβο από το φριτς του σπρέι που σκάει πάνω στο τοίχο και πετάγεσαι έντρομη έξω. Βλέπεις το σπίτι σου γεμάτο με "paparisethis" συνθήματα , δεν αντέχεις, γονατίζεις απελπισμένη και φωνάζεις έλεος καθώς παράλληλα δάκρυα απόγνωσης κυλούν από το αριστερό σου μάγουλο. Εγώ σε μια γωνία καπνίζω ένα τσιγάρο και αφουγκράζομαι με όλες τις αισθήσεις μου τον βουβό( όχι και τόσο) σου πόνο. Γυρνάς το κεφάλι σου και πέφτεις στα πόδια μου και με οίκτο ξεστομίζεις τα εξής:

«Σταμάτα υπέρτατε νιντζα και εγώ υπόσχομαι ότι θα διαβάζω το "paparisethis" σε καθημερινή βάση,δείξε έλεος, Σε ικετεύω»

Εκεί τελειώνει η φαντασία μου και ίσως αρχίσει η ευσπλαχνία μου.

Λοιπόν σταματώ εδώ αν και έχω πολλά για την σκούφια πολλών άλλων(εδω μπαινει κανονικα "γουνα" οπως ευστοχα παρατηρει ο τρυπια βαρκα ως προσωπικος μου επιμελητης παρακατω στα κομεντς αλλα δεν κανω ποτε εντιτ στα λαθη μου και αυτο ειναι θεμα αρχης). Εξαιρούνται οι υπέρτατοι φίλτατοι συνοδοιπόροι του ανεπανάληπτου εγχειρήματος "paparisethis" τους οποίους σέβομαι και εκτιμώ. Επίσης από την μπλακ λιστ εξαιρείται ο σεξπυρ(είναι ο μόνος που κάνει κομεντ στο μπλογγ μου πάντα ) που είναι άτομο και ο κατουρημένη ποδιά που την φοβάμαι σε μια πιθανή αντιπαράθεση (έτσι χωρίς λόγο).

Αρκετά με το ξεκατίνιασμα και τώρα πρόταση:

Ο καμπαμαρου πινει το αιμα της bitch girl

Πηγαίνετε τώρα να δείτε την παράσταση Νοσφερατου Διδοντικους από την ομάδα Ex Animo στο θέατρο της Άνοιξης. Τα παιδιά τα σπάνε . Το έργο πρόκειται για μια παρωδία της γνωστής μεταφοράς του δράκουλα του Στοουκερ από τον Κόπολα (καμιά σχέση με την κινηματογραφική παρωδία του Μελ Μπρουκς με τον Λεσλι Νιλσεν). Μια σατιρική ματιά πάνω σε μια από τις πιο όμορφες ιστορίες αγάπης , γραμμένη το 1897, που στη βάση της περιέχει το υπέρτατο φιλοσοφικό προβληματισμό (τι είναι καλό και τι είναι κακό). Αυτό προσπαθεί να τονίσει και η παράσταση μέσα από κωμικά στοιχειά που βασίζοντα στην κίνηση και στην μίμηση καθώς και στον αυτοσχεδιασμό. Μη το χάσετε γιατί θα χάσετε

«καλώς ήρθατε στο σπίτι μου ! περάστε ελεύθερα και με την θέληση σας και αφήστε μου κάτι από την ευτυχία σας»
Δράκουλας. Μπραμ Στοουκερ ,εκδ Στοχαστής , μετφ. Ανέττα Καπόν

11 σχόλια:

Fight Back είπε...

Ε μα της χρειαζοταν της μπιτς γκερλ, παραειχε γινει προκλητικη με το paparise this.
Πεστα kabamaru, χαιρομαι που εχω ενα νιντζα στο πλευρο μου σ'αυτη τη δυσκολη μαχη

Misirlou Oubliez είπε...

Κοινος τοπος το blog του ευγενικου νιτζα, fight back? Πως καταντησαμε...

Ξενοι λοιπον;

Η τρυπια βαρκα ειναι σχεδια είπε...

(ανυποψίαστα και αυθόρμητα σκέφτομαι μια παροιμία...-) Δεν θα πετάξω και τη σ κ ο ύ φ ι α μου --> (...-η οποία συνειρμικά μετατρέπεται σε άλλη παροιμία λεξιλογικά συναφή αλλά με α ρ ν η τ ι κ ή σημασία...-) Δεν ξέρω από πού κρατάει η σ κ ο ύ φ ι α των άλλων --> (...- καταλήγω δε σε άλλη παροιμία, όπου το μόνο που περισσεύει είναι η αρνητική σημασία της και το θ η λ υ κ ό γένος της βασικής λέξης...-) Έχω πολλά για τη γ ο ύ ν α πολλών άλλων.

Αν βέβαια, μου έρθουν μαζί αυτές οι τρεις παροιμίες, ή πολύ γρήγορα η μία μετά την άλλη, μπορώ να τις γράψω και τις τρεις μαζί ως εξής (:

"Έχω πολλά για τη σκούφια πολλών άλλων".

Διότι, κάθε τι αξίζει ένα μερίδιο στο λόγο μου, ανάλογο με το μερίδιο που είχε στην σκέψη μου.

Bitch Girl είπε...

όσο πάνε οι φαντασιώσεις σας χειροτερεύουν και καλά να χορεύετε ζεϊμπέκικα, αλλά εμένα γονατιστή να κλαίω από το ένα μάτι (μήπως ήταν και tattoo σαν αυτό του Johnie Depp στο Cry Baby;) καταντά hardcore...μετά λέτε τον Wolvie φαλλοκρατικό γουρούνι τςτς κόφτε την τιβι αγαπητέ σας χαλάει κ δεν πιστεύω να ξαναρχίσατε κ τις μακαρονάδες τα βράδια; :Ρ

satya είπε...

Ενα πράγμα με ενοχλεί μόνο!!! Μη μου ξαναπείς τον Wolverine φαλλοκράτη θα γίνει μακελειό!! Άντε γιατί πολύ με έχετε θυμώσει όλοι σας σήμερα και θα κάνω καμιά έκρηξη!!! Παλιοκαμπαμαρολεξολουθοροφαιτμπακιανοί!!!! (ποτέ δε θα εναντιωνόμουν σε μια bitch!!!!)

Κολοκύθι είπε...

Αυτός και για να ξεκατινιαστεί θέλει 10,856 λέξεις. Αι σιχτίρ, δε το διάβασα βαριέμαι.

Γιατί σε λένε νίντζα μη τα πάρω?
ΤΑ ΠΗΡΑ

Το κακιασμένο κολοκύθι

lee είπε...

Παλιοπαιδακια, εμεις που ειμαστε ασχετοι με την παρεα σας το ρουφηξαμε το παραμυθι!!!!!! Ευτυχως παντως που ηταν fake, δεν θα το αντεχα να υπαρχουν κι αλλοι Κατίνοι στη μπλογκοσφαιρα.. Λιγο ακόμα και θα εσβηνα λινκς. Καλημέρες.

Downhill.... είπε...

Αθλιε και σκοτεινέ νίντζα! Δεν ντρέπεσαι να καταφεύγεις σε πρακτικές που καταδικάζει όλη ο blogosfaira? Οι trackers αναφέρουν...350 hits/μέρα μέσα στο διήμερο των γνωστών πιά αντιπαραθέσεων!! Θαμπώθηκες απο τον αριθμό των επισκεπτών των πιονέρων του ξεκατινιάσματος FB & Lex και καταφεύγεις σε παρόμοιες πρακτικές? Ευτυχώς διαπιστώνω οτι η bitch girl δεν είναι και τοσο bitch τελικά και δεν ανταποδίδει ... γιατί ξέρει οτι αυτό θα σε πονέσει περισσότερο...double combo hit λοιπον και + 500points στην bitch...

Δεν σε χάλασε που σε μπριζώνω???

mithrandir είπε...

Wste akoloutheis kai esu ta tertipia twn FightBack kai LexLuthor...brikame asxolia twra.
Kali i protasi sou gia to theatriko (pantws apti foto de mou fainetai gia parwdia tis tainias Dracula tou Copola oso tou Nosferatu, tou Murnau).
Trypia barka psinesai?? H mipws esu fantaaaastiki Misirlou? Theatraki? E?

P.S O Wolverine einai filos mou, exei dasutrixo stithos kai ton fwnazoume worm. Ta "nuxia" taxei krupsei omws.

Misirlou Oubliez είπε...

@mithra
Ψηνομαι αγριως.

Θα επανελθω με σοβαρο σχολιο (σοβαρο=δηλαδη μαλλον δε θα επανελθω)

Κατουρημένη ποδιά είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά?? Έχασα κάτι??