Τρίτη 3 Απριλίου 2007

«Καμπαμαρου ο Ναζωραίος»

(Εισαγωγικό σημείωμα: ένα ψευδό-αυτοβιογραφικό παραλήρημα με βλάσφημες προεκτάσεις χωρίς ουσία- Ένα διήγημα που αναδεικνύει το κενό του εγκεφάλου μου αλλά αξίζει να διαβαστεί πριν πεταχτεί στα σκουπίδια . Συγγνώμη για το μέγεθος του κειμένου, ελπίζω να λειτουργήσει αποτρεπτικά. Κρίνετε επιεικώς την παρακάτω έμπνευση, λογω βλακείας του συγγραφέα. Καλό Πάσχα!)

Πάσχα 1987

Βραδύ Μεγάλης δευτέρας και ο μικρός καμπαμαρου κάθεται ανήσυχος στο σαλόνι της γιαγιάς παίζοντας με τα πλειμομπιλ που βρίσκονται διάσπαρτα πάνω στη παραδοσιακή κουρελού. Έχει χωρίσει τα μικρά πλαστικά ανθρωπάκια σε ομάδες και είναι έτοιμος να κηρύξει το πόλεμο. Οι 20 ινδιάνοι που έχουν κρυφτεί πίσω από τον λόφο(καναπές) είναι έτοιμοι να αιφνιδιάσουν τα πεζικό που μόλις τελείωσε την περίπολο και καλπάζει ανέμελο προς το φρούριο (τραπεζαρία).

-Ουγκ!! καταραμένοι στρατιώτες, σας έχουμε στο χέρι… φωνάζει ο αρχηγός της φυλής και είναι έτοιμος να δώσει το σύνθημα για ένα ανελέητο τοξοβολισμό με στόχο κατευθείαν το κεφάλι των υπηρετών του Κράτους (είναι γνωστό ότι από μικρός είχε κλίση προς την εξωκοινοβουλευτική αριστερά)

Η εμπροσθοφυλακή όμως που αποτελούταν από τους πιο έμπειρους πεζικάριους παίρνει είδηση ένα φτερό Ινδιάνου να προεξέχει από το βράχο(μαξιλάρι), που αποτελούσε και το κάλυμμα των ερυθρόδερμων , και σημάνει εγκαίρως συναγερμό.

-Πυρ!!!!!!!!!!!!!!!..... Ουρλιάζει ο αρχηγός του ιππικού.

Μπαμ , Μπαμ, Μπαμ ……ουρλιάζει και ο μικρός καμπαμαρου μετρώντας απώλειες στο πεδίο της μάχης.

Η γιαγιά του, καθισμένη στη κουνιστή καρέκλα δίπλα στο τζάκι, πλέκει, υπομένοντας τις στριγγλιές του μικρού εγγονού της.

-Σκάσε επιτέλους… ψελλίζουν τα χείλη της περισσότερο με αγάπη παρά με οργή.

Ο μικρός Καμπαμαρου παραβλέποντας τελείως την προσταγή της γιαγιάς διατάζει τους ινδιάνους να εξαπολύσουν μια τελευταία επίθεση εναντίον των προστατών του "νόμου"…..Μπαμ, Μπαμ…φωνάζει γεμάτος ένταση και πάθος ο μικρός διαβολάκος καθώς η μάχη έχει φτάσει στο πιο κρίσιμο σημείο.

-Σταμάτα γλυκέ μου… ακούγεται γαλήνια η φωνή της γιαγιάς…Να κοίτα στην τηλεόραση τον Χριστούλη, να κοίτα!

Ο μικρός Καμπαμαρου στρέφει μηχανικά το κεφάλι του προς τη μεριά της τηλεόρασης και ξαφνικά Τον αντικρίζει. Στέκεται εκεί μεγαλοπρεπής και συνάμα ταπεινός, ο πρωταγωνιστής και εκφραστής της Ιεροσύνης, ο παναγιότατος και πανάγαθος Robert Powell όπου με ένα βαθύ καταγάλανο βλέμμα και με τα χέρια στην ανάταση να διαγράφουν ένα ανάποδο Γ, σαν τον τροχονόμο που ρυθμίζει την κυκλοφορία, εξημερώνει τον δαιμονισμένο που αφρίζει, φωνάζοντας παράλληλα με μια στεντόρεια φωνή που επαναλαμβάνεται και σιγοσβήνει σταθερά στο fade out … “repent you sinners”

Ο μικρός καμπαμαρου και οι μικροί του μονομάχοι,σχεδόν υπνωτισμένοι, μένουν με γουρλωτά μάτια και ορθάνοικτο στόμα να κοιτούν εκείνη την λυγερή φιγούρα που χάνεται σαν αερικό μέσα στο χιτώνα της. Η οθόνη παγώνει και ο Πανάγαθος Robert Powell καρφώνει με εκείνη την φλογερή αλλά ταυτόχρονα και γαλήνια ματιά του τον ήδη παραδομένο σε Αυτόν, μικρό καμπαμαρου. Και τότε οι ουρανοί ανοίγουν ( δηλαδή πέφτουν σοβάδες από το ταβάνι λόγο παλαιώτητας- ο τσιγκούνης ο πάππους δεν το έχει φτιάξει ακόμα και σήμερα), η γη τρέμει ( με λίγα λόγια το σπίτι της Γιαγιάς είναι δίπλα στις γραμμές του τραίνου και όταν περνά η αμαξοστοιχία , τρέμει πάντα) το άγιο πνεύμα σε μορφή περιστεράς εμφανίζεται (το καναρίνι έφυγε πάλι από το κλουβί) και αυτή η απόκοσμη και εξωπραγματική σύμπτωση που μόλις περιέγραψα δένεται με την φωνή του «Ναζωραίου» που ακούγεται να λέει “ behold my son....kabamaru” δείχνοντας τον, με τον δεξί του δείκτη. Ο μικρός Καμπαμαρου βρίσκεται να κείτεται στο πάτωμα, πλήρως οριζόντιοποιημένος με τα χέρια πάνω στο κεφάλι, για μερικές ώρες, αναφωνώντας συνεχώς και με σταθερά διαστήματα : « Πιστεύω , Θαύμα, Πιστεύω, Θαύμα…»

Ο μικρός διαβολάκος, το επόμενο πρωινό θα ξυπνήσει άλλος άνθρωπος. Θα βουρτσίσει τα δόντια του και θα πλύνει τα μούτρα του χωρίς την παρακίνηση της γιαγιάς του. Θα σηκωθεί και θα πιει όλο τα γάλα του χωρίς καμία γκρίνια και φωνή. Θα ζητήσει από την γιαγιά του να τον πάει στην εκκλησία της γειτονιάς. Η γιαγιά θα κοιτάξει τον μικρό καμπαμαρου απορημένη αλλά δε θα δώσει περεταίρω σημασία. «θαύμα» θα πει βουβά από μέσα της « το παιδί θέλει να πάει στην Εκκλησία και μάλιστα χωρίς γκρίνια». Δείχνει να την χαροποίει το γεγονός και θα συνοδεύσει το μικρό της εγγονό στην εκκλησία της ενορίας όπου θα κοινωνήσει . Στο γυρισμό ο μικρός καμπαμαρου θα βρει και ένα ξύλινο σταυρό. « Κοίτα τι βρήκες!!.. ο κάλος θεούλης σε αγαπά, μικρέ μου, και σου στέλνει αυτό το σημάδι» θα του πει η Γιαγιά του με ένα ζεστό χαμόγελο στα χείλη, ανακατεύοντας τα μαλλιά του.

Αυτό ήταν ο Μικρός Καμπαμαρου είναι πια σίγουρος. Δεν υπάρχει άλλη αμφιβολία. Διορθώνει την χωρίστρα του , κοιτάζει τον καταγάλανο ουρανό και αυτοεπιβεβαιώνεται ψελλίζοντας το αυτονόητο
«Δε μπορεί παρά να είμαι ένας άγγελος επί γης»

Πάσχα 1991

Τα επόμενα 3 χρόνια θα περάσουν για τον καμπαμαρου με καθημερινές προσευχές. Στα πειράγματα των συμμαθητών του θα παραμείνει ψύχραιμος και υπομονετικός. Δε θα αντιδρά και θα ζητά πάντα καλοπροαίρετα από τον καλό του Πατέρα να συγχωρεί τους αμαρτωλούς γιατί δεν ξέρουν τι κάνουν. Μέχρι που εκείνη τη τελευταία μέρα πριν κλείσει το σχολείο για τις γιορτές θα συνειδητοποιήσει ότι το χνούδι στο πρόσωπο του πληθαίνει και η φωνή του αγριεύει. Στη θέα την νέας συμμαθήτριας που θυμίζει πια γυναίκα, θα νιώσει φλόγα ανάμεσα στα πόδια του. Η ανάσα του θα βαρύνει και το σάλιο του θα στεγνώσει ενώ το κορμί του θα ανατριχιάσει όταν τυχαία και φευγαλέα θα συναντήσει το δικό της.

Η εικόνα της- μια στιγμή παγωμένη στο μυαλό του σε εκείνη την ναζιάρικη έκφραση που πήρε όταν την κατάβρεξε στο καθιερωμένο μπουγέλωμα αλλά κυρίως σε εκείνο το βρεγμένο φανελάκι που κόλλησε επάνω της και διέγραψε το νεανικό της στήθος- αρχίζει να του στοιχειώνει τις φαντασιώσεις του τα βράδια. Κάποιο πρωί θα νιώσει βρεγμένο το εσώρουχο του, θα πάρει μια απορημένη και ξινισμένη έκφραση και θα επεξεργαστεί εκείνο το πηχτό υγρό που μυρίζει περίεργα σαν χλωρίνη .

« Ω Robert Powell, σε παρακαλώ σώσε με από το πειρασμό» θα φωνάξει έντρομος με αγωνία, ενώ ιδρώτας θα στάζει στα σεντόνια.

Το βράδυ της μεγάλης Δευτέρας θα ανοίξει την τηλεόραση και θα περιμένει τον Κύριο να του παρουσιαστεί. Τίτλοι αρχής και ο Robert Powell εμφανίζεται με την αγγελική του μορφή να ρητορεύει στα πλήθη. « Μακάριοι αυτοί που αγαπούν το Ένα και μοναδικό θεό τους». Ο Μικρός καμπαμαρου πεσμένος στα γόνατα κλαίει και οδύρεται ζητώντας συχώρεση για το πειρασμό στον οποίο είχε ενδώσει. Και ενώ το χέρι του Υψίστου χαϊδεύει με συμπόνια το κεφάλι του αμαρτωλού τα πάθη ξυπνούν πάλι. Στη θέα της Olivia Hussey η φλόγα αναζωπυρώνεται ανάμεσα στα πόδια του απρόσκλητη για άλλη μια φορά. Το φίδι που ξεπροβάλει κάτω από το χαλί σκαρφαλώνει στο κορμί του και καθοδήγει το χέρι του κάτω από το εσώρουχο του. Φλόγες ξεπηδούν μπροστά στα μάτια του και μαινάδες χορεύουν γύρω τους και ο μικρός μας ήρωας είναι πια διωγμένος στο πυρ το εξώτερο

Πάσχα 2007

Βράδυ μεγάλης Δευτέρα και ο Καμπαμαρου ύστερα από 3 ουισκακια που πάντα τον χτυπάνε ακαριαία γράφει τις παραπάνω γραμμές. Στο βάθος από την τηλεόραση θα ακουστεί για χιλιοστή φορά η μουσική του Maurice Jarre στους τίτλους αρχής του "Jesus of Nazareth" και οι μνήμες από το αμαρτωλό παρελθόν θα ξυπνήσουν άθελα τους.
« Ω! Robert Powell εσύ υπέρλαμπρο αστέρι, δυστυχώς η γεύση της αμαρτίας απεδείχθη πολύ γλυκιά για να την αγνοήσω» θα πει σε στυλάκι James Dean στο «επαναστάτης χωρίς αιτία» και θα κλείσει την τηλεόραση.




61 σχόλια:

Unknown είπε...

respect respect respect...(προσπάθεια για υπόκλιση, το κεφάλι χτυπά την οθόνη και πέφτει κάτω... με κάποια χρώματα λιγότερα, συνεχίζω)
είσαι άρρωστος...

Kwlogria είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα είσαι όλα τα λεφτά! Από δω και πέρα, όποτε μπαίνω μέσα στο Μετρό θα φωνάζω ΚΑΜΠΑΜΑΡΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))

Aggelos Spyrou είπε...

Πάσχα 2024

O γιός του Καμπαμαρού παίζει με τα ηλεκτρονικά playmobil του στο σαλόνι του σπιτιού, μπροστά στην TFT 79 ιντσών κινηματογραφική τηλεόραση. O Καμπαμαρού κάθεται στον καναπέ διαβάζοντας το ψηφιακό περιοδικό μιας χρήσεως "Die or stay alive". Η γυναίκα του, έχει βάλει την πολυσυσκευή all in one "RoboDo" να πλύνει τα πιάτα, να μαγειρέψει για το βράδυ, να πλύνει τα βρακιά του Καμπαμαρού διότι η ένδειξη "Dirty" είναι στο κόκκινο, καθώς επίσης να κάνει κι ένα σίδερο. O γιός κάνει πολύ μεγάλη φασαρία, καθώς τα ηλεκτρονικά του playmobil βγήκαν έξω από τον περιοριστικό φράχτη, και το έσκασαν περπατώντας κάτω από τον καναπέ...
Ο Καμπαμαρού φωνάζει στο γιό: "έλα να δεις λίγο τι βι μπας και ηρεμήσεις" και χτυπώντας παλαμάκια την ανοίγει στο κανάλι ΜΕGANT1 (έχει επέλθει συγχώνευση!). Τότε, ο Καμπαμαρού, παθαίνει ντουβρουτζά: Ο Robert Powell κάθεται ακόμα εκεί, πιο νέος από ποτέ, με τον ίδιο λευκό χιτώνα, να τον κοιτάει επιβλητικά. Μια ανάμνηση ξυπνάει μέσα του. Ο γιός του, αποσβολωμένος, κοιτάει κι αυτός. "Μπαμπαμαρού" ψελλίζει, "τι είναι αυτό?". Ο Καμπαμαρού σαστίζει. Η μαμά όμως απαντάει από το μπάνιο, μέσω του συστήματος ενδοεπικοινωνίας: "Είναι αυτός που επηρέασε τον μπαμπά σου ψυχολογικά, και σταμάτησε τις ονειρώξεις!". Ο μικρός γιος δεν κατάλαβε, αλλά ένιωσε περήφανος για το μπαμπά του, και βαθιά ευγνωμοσύνη για τον Robert Powell και τη βοήθειά του.

Ε ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ!!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ!!! ο:)))

Kabamaru Igano είπε...

χ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0α!!!

Είσαι πολύ κάφρος λέμε!!! χαχαχαχα!!!!!! Ποιος Robert Powell αι μαλακίες!!! Εσύ έπρεπε να παίζεις στην ταινία! χαχαχαχαχα!!!
Γέλασα με την ψυχή μου μιλάμε... :)

Πλάκα πλάκα αυτή η ταινία πιστεύω θα προβάλεται ακόμα και όταν τα τρισέγγονα μου κάνουν τρισέγγονα, κάθε Πάσχα σαν σταθερή αξία...
Κάποτε άκουσα ότι ο συγκεκριμένος ηθόποιος σάλταρε μετά την ταινία λένε... Νόμιζε πως ήταν πραγματικά ο Χριστός...

aggelos spyrou ===> Φίλε η συνέχεια της ιστορίας που έδωσες τα σπάει... :)

Ανώνυμος είπε...

χαχα ο άγγελος σπύρου φοβερός!

όπως και το ποστ σου.
Πέρασα κι εγώ φάση τότε.
Μέχρι και στο κατηχητικό πήγαινα.

Είχα μάθει απ΄'έξω τους διαλόγους μιλάμε. Άσε που στα θρησκευτικά έπαιρνα 20 χωρίς να διαβάζω.

Έχω μια απορία όμως.

μυρίζει περίεργα σαν χλωρίνη;;;;;;;

Aggelos Spyrou είπε...

lol και που να δείτε τι γίνεται στο Πάσχα του 2080 που ο kabamaru συναντά τον Powell στον παράδεισο!!!
ο:)

Kabamaru Igano είπε...

aggelos sryrou ===> Ουαου!!!!! Θα έχουμε και blockbaster???... Μην μας κρατάς σε αγωνία πρωί πρωί!!!

argyrenia ===> θα ρωτήσω την κοπέλα μου και θα σου πώ... LOL!!!
Σιγά μην κάθομαι να το μυρίζω... :P Αν και δεν μου φέρνει σε χλωρίνη...

o kabamaru ίσως ξέρει καλύτερα... χεχεχε!!!...

DrStein είπε...

Το προηγούμενο comment μου απερρίφθη από τον Ιησού Χριστό.... δεν έχω κάτι καινούριο να προσθέσω....

lazinio είπε...

πασχα 2007

καμπαμαρού ο ωραίος βλέπει "μαρία η άσχημη"

Κολοκύθι είπε...

Καθώς διαβάζω κρατάω σημειώσεις για να μη τα ξεχάσω.
1. είχες χωρίστρα ως πιτσιρίκος?
2. ΚΑΙ απορημένη έκφραση ΚΑΙ επεξεργασία. Όλα καλά. Αλλά ΧΛΩΡΙΝΗ?
3. Olivia Hussey? Είσαι ντεμοντέ.
4. έκλεισες τη τηλεόραση και δεν είδες τι έγινε στο τέλος?
5. σε μισώ μούφα νίντζα καμπαμαρού. Με προκάλεσες να βάλω τον Robert Powell στο google και να δω εικόνες του. Αντίκρισα ένα εξηνταπεντάρη ασπρομάλη με κουστούμι και συνειδητοποίησα ότι δεν είναι ο χριστός που για χρόνια πίστευα. Κοινώς μούφα νίντζα καμπαμαρού μου γκρέμισες όλα μου τα παιδικά πιστεύο. Πάω να κλάψω.

kabamaru είπε...

narita-->mallon nai! eimai arrwstos

kwlogria--> kai gw tha gurizw to kefali mou kai tha lew "oups pali kwlogries me kinigoun gia na mou fane tin thesi" xexe!

aggelos spurou--> ti na pw agori mou! mou tin dineis sta neura giati kataferes na strepseis tin prosoxi tvn anagnwstwn mou stin epiki sunexeia sou kai oxi sto idio mou to post! euge pantws! xaxaxa

kabamaru igano(1)--> ksaderfos ti na pw prepei na eimai arketa grafikos oso fainomai. Nai exeis dikio meta ton xristo to xaos gia ton en logo ithopoio

argyrenia--> koita epeidi diakatexomoun apo sundromo megalomanias kai mexri ta 12 mou nomiza oti eimoun o xristos de simainei aparaitita oti imoun kai toso theousos! xexe Twra auto me ti xlwrini ti na pw... apo'ti vlepw apedixthei atuxis sinirmos...(pantws egw vlepw omoiotites)

aggelos spurou(2)--> go on my boy! Dwse sto lao ti sunexeia tis istorias!!

kabamaru igano--> ksaderfos ama leipw exeis apo tin simaia eskousiodotisi na apantas sta comment ok?... Ela mwri kabamaruuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!

doctora--> agnwstes oi voules tou Kuriou!!

kolokuthi-->
1. nai xwristroula sta deksia
2. e ntaks re paidia etsi mou fainetai emena ...koita egw kai gonimopoiw kai apolimainw ti theleis tvra?
3. olivia timio gomenaki kai diaxroniko
4. nomizw anastithike an de kanw lathos.Plaka plaka me ti sugekrimeni seira paizei to eksis: Sto teleutaio epeisodio prepei na min exw dei to telos tou giati sunithws simpiptei me tin anastasi pou eimai sinithws eklissia.Xa koita na deis!
5.Xa! de se xalase evieNINJA tis plakas

kabamaru είπε...

lazinio-->E ok nai eimai omorfoulis, na mi to krivoumai kiolas!!!!

kabamaru είπε...

auto to comment tou aggelou spirou twra pou to ksanadiavasa nomizw oti ta "spaei" asxima!!! xaxaxa theos!

Downhill.... είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Downhill.... είπε...

ΕΔΩ ΚΡΥΒΩΣΟΥΝ ΝΑΖΩΡΕΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΨΑΧΝΑ?

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ!

------------------666 Χάρακες (RULES)

Downhill.... είπε...

ΕΔΩ ΙΝΔΙΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ PLAYMOBILE...ΟΒΕΡ.

ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΜΠΑΜΑΡΟΥ??

ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ΟΒΕΡ.

Fight Back είπε...

παναγια μου κατι μου λεει οτι θα γινει κολαση εδω μεσα

Fight Back είπε...

μου μυριζει φρεσκο αιμα
κατι ασχημο ξεκιναει

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια μηπως ξερετε που θα βρω το 15 επεισοδιο του lost στο οποιο πεθαινει ο σωγιερ?

Downhill.... είπε...

ΕΔΩ ΠΕΖΙΚΟ PLAYMOBILE...ΟΒΕΡ.

ΟΒΕΡ ΙΝΔΙΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΑΜΑΡΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ?? ΟΒΕΡ.

Fight Back είπε...

and now it's time for something completely different

a... comment

Ανώνυμος είπε...

ειμαι η μαλαμω και εχω το καλυτερο δοντι

Ανώνυμος είπε...

τον θελω τον καμπαμαρου
τον εχω αναγκη πολυ αννιτα

Ανώνυμος είπε...

Ο Υψιστος είναι φανερά ενοχλημένος με την ασέβειά σας...
Δεν μπορείτε να διαττεινεστε οτι είστε ο Ενας, καθώς δεν μπορείτε να δημοσιεύετε υβριστικά σχόλια κατά του δούλου του θεού κυρίου Powell.
Αν επιθυμέιτε και εσείς να γίνεται μεσσίας, πρεπει να περάσετε το στάδιο της ύβρεως, εξευτελισμού και τελικά σταυρώσεως...αιτήσεις γίνονται δεκτές καθημερινά στο show το Ψινάκη απο οπου προωθούνται προς την Γενική Γραμματεία Υψιστων Υποθέσεων οπου το αίτημά σς θα επεξεργαστεί λαμβάνοντας υπόψη τον πρότερο βίο σας καθώς και πόσες φορές την "παίξατε" τα τελευταία 15 χρόνια... Προηγούμενοι αυνανισμοι παργράφονται αυτομάτως. Πάντως εσάς δεν σας κόβουμε να περνατε. Ευχαριστώ πολύ.

Fight Back είπε...

οντως φιλε ηταν υβρις
παραδεξου το και ισως σωθεις στην δευτερα παρουσια

Downhill.... είπε...

ρε γαμώτο...
κεφαλάια τα έγραψα τα αρχικα "Εκ της Αυτου Υψίστου Μεγαλειότητος "

τι αθλιο blog

δεν θα μου μειώσεις εσύ το κύρος με αυτό τον τρόπο!

Fight Back είπε...

save kabamaru

Ανώνυμος είπε...

H SHMERINH MERA TA "SPAEI"

EYXARISTW TON FIGHTBACK GIA THN EYGENH XORHGIA TOY KAI THN EKPLHKTIKH IDEA TOY!

O OLAPOYTANAS BGHKE SERGIANI

Downhill.... είπε...

KILL KABAMARU

Fight Back είπε...

για τον νταουνχιλ πολυ φοβαμαι οτι μετα το σημερινο δεν υπαρχει επιστροφη

satya είπε...

Υπάρχει και κάποιου είδους νηστεία για αυτή τη μέρα?? Πρέπει να ακολουθήσω συγκεκριμένα βήματα? Να κάνω παρέλαση? Να ανάψω λαμπάδα? Να φαω μάτια σαύρας?

Downhill.... είπε...

apla mhn ksekollhseis ta xerai soy apo to plhktrologio

Fight Back είπε...

SATYA δε ξερω αν γινεται να φας ματια σαυρας.
τρωτε ομοιους σας?

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους.
Βρήκα που συχνάζουν οι συνεχιστές αυτών που μας χάρισαν εκπληκτικές εκφράσεις όπως "έφαγα πακέτο", "τζάμι", "μου τη σπας", "σπασε" κ.λπ

Εύγε. Keep up the good work. Οι ελληνικές βιντεοταινίες σας χρειάζονται.

(ωραίο post btw)

Ανώνυμος είπε...

Επίσης έχω την αίσθηση ότι γνωρίζεστε όλοι μεταξύ σας. Τρομακτικό.
Τελικά τα καρώ τραπεζομάντηλα και το χύμα κρασί δεν θα εκλείψουν ποτέ.

Κολοκύθι είπε...

pascal προσεξε καλά. Και οι περδικες γνωριζονται ολες μεταξύ τους. Νομίζεις ότι ολοι θελουν να γινουν περδικες?

(γριφος)

Ανώνυμος είπε...

Eπειδή όμως σας συμπαθώ, παραθέτω ένα ποιητικό μου αριστούργημα (το 8ο από τα 79873)

Ιοί Σους

Ζουν ανάμεσά μας
Και είναι και πολλοί
Οι τρομακτικοί Ιοί.

Όταν πας να φωνάξεις
Να κάνεις φασαρία
Σου βάζουν το δάχτυλο
Στο στόμα
Και κράζουν «αληταρία».

Οι Ιοί του Σους
Θέλουν μόνο να τους ακούς
Σους, σκάσε, μη μιλάς
Γίνε φίλε μου κιμάς

Η Ζέτα Λογοθέτη
Μου αρέσει πάρα πολύ
Μα πιο πολύ απ’ όλες
Θαυμάζω τη Ζολί.

Ανώνυμος είπε...

κολοκύθι, This is not Frutopia

satya είπε...

Δεν είμαι σαύρα λέμε, είμαι μαϊμού!!!!!!

Κολοκύθι είπε...

πασκαλ δις ις εξ φαιλς. καν γιου πλις πους δε μποτον ?

Ανώνυμος είπε...

χουέρ ιζ γιορ μπότομ?

Κολοκύθι είπε...

αι ντοντ χαβ ενι μποτομς. αι εμ γουορκινγκ γουιθ koyrdistiri.

Ανώνυμος είπε...

Aggelos Spyrou είπε...

Kabamaru!!! Για να μη σου χαλάσω τα σχόλια εδώ, φιλοξενώ τη συνέχεια της ιστορίας σου, για το ΠΑΣΧΑ 2080, στο blog μου!!! Βοήθειά σου!!!

ο;)

Misirlou Oubliez είπε...

Εγω θυμαμαι τα παλια τα Πασχαs και μελαγχολω.

Misirlou Oubliez είπε...

Να, κοιταμε...κλαιω...

Misirlou Oubliez είπε...

Και ειναι μολις Μεγαλη Τεταρτη...

Fight Back είπε...

τα ευαγγελια παιδια ειναι 12 η 4?
γρηγορα γιατι ειμαι στο ταξι γκερλ και θα χασω τα φραγκα

Misirlou Oubliez είπε...

κοιτα ειναι δυσκολη ερωτηση, πεστης αμα εχει βγαλει αλαρμ να εχει ανοιχτη τη μηχανη γιατι απο την αναμονη δεν θα της παιρνει μπρος η μηχανη μετα

Downhill.... είπε...

xaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxaxa

mazi me ta apokryfa h xwris?

mithrandir είπε...

Re noumera ta comments den exoun stamatimo.
Bravo re Kabamaru, maresoun ta blasfima sou, ta prostuxa, ta apokrufa sou (ta euaggelia)

mc είπε...

Αρχικά να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για άλλο ένα απολαυστικό ποστ σας, κύριε Πάσχα 2697.

mc είπε...

Επίσης, να πω στον Αγγελο Σπυρου ότι η συνέχεια του ήταν τρομακτική. (εντάξει, πολύ γέλιο λέμε..)

mc είπε...

Η Μαλάμω είναι η αδερφή σου Fight Back?

mc είπε...

Από σένα δε θα ζητήσω δώρο για τα σχόλια που αφήνω γιατί δε σε ξέρω καλά ακόμα.

Downhill.... είπε...

KABAMARU CHRIST.....

DEN MOY ARESEI...

KABAMARU ANESTH....

OYTE...

KABAMARU NINJA NIKAEI KAI OLA TA KAKA SKORPAEI ...

EDW KATI KANOYME...

BOH8A PANAGIA MOY KAI MH XEIROTERAAAA!!!

DrStein είπε...

Έλα... πάμε γερά για νέες φούσκες!

kabamaru είπε...

paidia euxatristw olous gia ta eustoxa sxolia sas panw sto aristourgima mou. Episis euxaristw olous gia tin timi pou mou kanate na dialeksete emena ws mia anafora sas se auti tin pagosmia mera comment.Euxatistw eimai vathitata siginimenos. Empros gia nea post kabamaru pou tha klepsoun kardies, pou tha siginisoun ta plithi, pou tha antimetwpistoun me latreia. Ayta!!!

kabamaru είπε...

Simera eniwsa gia prwti kai teleutaia fora ligo nikos dimou, ligo argyrenia, ligo pascal(o opoios me timise kai se comment) me auto to kataigismo comment...snif!!!

kabamaru είπε...

Etsi kai ena teleutaio commentaki apo mena gia mena gia na ta eksintarisw!!!!

Downhill.... είπε...

KWLOGERE!!!